21 / 05 / 2024

Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri

Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri

İlçe Başkanı İsmet İşeri: Bizler kesinlikle CHP olarak kentsel dönüşüme karşı değiliz. Bizler kentsel dönüşüm projesinin doğru alanlarda ve şeffaf bir şeklide yapılmasını istiyoruz.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük'te 7.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük İlçesi, Hisareyn Mahallesi 530 ada 1 parselde yer alan 6 katlı okul binasını 7 milyon 502 bin 616 TL'ye icradan satıyor..

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe orta gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe 2019 projesindeki konutlar 19 Ağustos 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri!

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük alt gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi 19 Ağustos tarihinde satışa çıkıyor.

Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri Haberi

Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri

İlçe Başkanı İsmet İşeri ve CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve CHP irup Başkanvekili Hüseyin Yılmaz geçtiğimiz gün yapılan meclis toplantısı sonrasında gündemin 3. Maddesi olan belediye başkanı Mehmet Ellibeş'e verilen yetki hususunda kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir basm toplantısı düzenledi. 


Toplantıya Başkan İşeri ve CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Yılmaz'ın yanı sıra Belediye meclis üyeleri ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat uzuner'de katıldı. 


İŞERİ, "BELEDİYE'NİN İHALEYİ KENDİ FİRMASINA VERMESİNİ DOĞRU BULMADIK" 


Toplantıda ilk olarak konuşma yapan Başkan İşeri, şunlan dile getirdi: "Bugünkü toplantımızın asıl nedeni geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Gölcük belediye Meclis Toplantısının 3. 

Maddesi olan belediye başkanına yetki konusudur. Bizler kesinlikle CHP olarak kentsel dönüşüme karşı değiliz. Bizler kentsel dönüşüm projesinin doğru alanlarda ve şeffaf bir şeklide...