05 / 05 / 2024

Gölcük Şirinköy öğrenci yurdu

Gölcük Şirinköy öğrenci yurdu

Şirinköy'de 2014 yılında yapımına başlanan öğrenci yurdu şubat ayında hizmete giriyor. Geçtiğimiz sene aralık ayında yapımına başlanan öğrenci yurdu hizmete girmeye hazır.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Gölcük'teki metruk bina yıkıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda, Kavaklı´daki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Gölcük Topçular'daki ASM ihtiyacı meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Topçular Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Şirinköy öğrenci yurdu Haberi

Gölcük Şirinköy öğrenci yurdu

Şirinköy'de 2014 yılında yapımına başlanan öğrenci yurdu şubat ayında hizmete giriyor. Geçtiğimiz sene aralık ayında yapımına başlanan öğrenci yurdu hizmete girmeye hazır. 


TOKİ tarafından yaptırılan ve bittikten sonra Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna devredilecek olan yurt şubat ayında hizmete girecek. 150 kız, 150 erkek öğrenciye hizmet verecek olan yurtta son çalışmalar yapılıyor. 


İdari bina, yatakhane, spor tesisleri ve çok amaçlı salondan oluşan bir kompleks olan yurt, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya müsait. A sınıfı ısı yalıtımı ile yüzde 60 tasarruf çalışmalar yapılıyor. yapması beklenen yurtta, inşaatının yetişmesi için 250 işçi gece gündüz çalıştı. 


ŞUBAT'TA HİZMETE GİRECEK 


TOKİ tarafından yapılan yurtta her ayrıntı düşünüldü. 3 katlı binanın her katında asansör yer alırken, öğrencilerin ibadetlerini yerine getirebilmesi için Mescid'de yapılmış durumda. 3'er kişilik odaları, kişiye...