09 / 05 / 2024

Gölcükte evler

Gölcükte evler

AK Parti Milletvekili Adayı Sami Çakır, Gölcük'ün en önemli sorunlarının başında depremden dolayı sağlam olmayan binaların olduğunu belirtti.

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Değimendere'de inşa edilen 12 adet ev ve cami projesinde sona gelindi. Yalı Evleri'nde evler teker teker tamamlanıyor.

Gölcük Denizevler sakinlerine Sivritepe'ye yeni yaşam alanı!

Gölcük’te kentsel dönüşümün yapılacağı alanlardan biri olan Denizevler’de bulunan evler, dönüşüm dolayısıyla yıkılacak. Burada yaşayan hak sahipleri için Sivritepe’de yeni bir yaşam alanı oluşturulacak.

Gölcük Denizevler Konutları yıkılacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, " Denizevler bölgesi başta olmak üzere kentsel dönüşümü başlattık. Bu hususta rezerve alanları ilan ettik. Yeni evler yapıldıktan sonra Denizevleri boşaltacağız." dedi.

Gölcük'teki dönüşümde sosyal tesis yapılacak mı?

İlçemizde yaklaşık üç kilometrelik bir sahil şeridine sahip olan Kavaklı’da sosyal tesis olmaması, halkımızı Gölcük dışına itiyor. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Kavaklı’da Gölcüklüler için birçok proje yapılabilir

Gölcük Hastanesi için 22 teklif var!

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Sağlık Bakanlığında yapıldı. İhaleye 22 firma teklif verdi.

Gölcük kentsel dönüşümde sona gelindi!

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah My Liva Cafe’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.

250 yataklı Gölcük Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Gölcük'te nüfusun hızla artması, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinden de hastaların gelmesi nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor. İşte ihaleyle ilgili ayrıntılar...

Gölcük Yalı Evleri restore edildi!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

Gölcük'te dönüşümün son detayları konuşuluyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşümün son detaylarını konuşmak üzere Ankara´da Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile bir araya geldi...

Gölcük İhsaniye Stadı yenilendi!

Uzun yıllar Gölcükspor’a evsahipliği yapan, İhsaniye Stadı, Şirinköy Stadı’nın zeminin yenilenme çalışmaları nedeniyle, 2.5 sezon sonra bir kez daha Gölcükspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gölcük'teki metruk yapılar yıkılıyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in talimatları doğrultusunda, belediye ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcükte evler Haberi

Gölcükte evler

Sami Çakır, "Bizler geleceklerimizi şekillendirirken depreme dayanıklı yapılar yapmalıyız. Geçtiğimiz günlerde Bakanımız geldi ve Gölcük'te kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. AK Parti, halkımızın geçmişte yaşadığı acılarını mağduriyetlerini unutmuyor. Halkımızın en iyi şekilde yaşamını sürdürebilmesi için elinden geleni yapıyor. Şimdi Gölcük'te sizlerin desteği ile kentsel dönüşüm projesinin çok iyi şekilde yürütüleceğine ve sonlandırılacağına inanıyorum. Gölcük halkımız sağlam evlerde oturmalı ama bundan önemlisi deprem bilincine de sahip olmalıyız" dedi. 



Derince...