27 / 04 / 2024

Gölcük'te dönüşümün son detayları konuşuluyor!

Gölcük'te dönüşümün son detayları konuşuluyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşümün son detaylarını konuşmak üzere Ankara´da Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile bir araya geldi...




Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Kentsel Dönüşümün son detaylarını konuşmak üzere Ankara´da Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüştüler.




Gölcük Belediyesi


Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile bir araya geldi. Toplantıya milletvekili İlyas Şeker de katıldı.

Gölcük’te hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. Projenin ilk ayağı olan Sanayi Çarşısı’ndaki çalışma için çalışmalar hızlanırken ilçe belediye başkanı Mehmet Ellibeş, önceki gün Ankara’da bir dizi temasta bulundu.


BAKAN’LA GÖRÜŞTÜLER


Bakanlık düzeyinde görüşmeler yapan Başkan Ellibeş’e ziyaretlerinde AKP Milletvekili İlyas Şeker, Genel Koordinatör Nihat Abiş ve AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp de eşlik etti. Heyet, Başkent’te Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile yapılan görüşmede, hayata geçirilecek olan projenin son detayları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.


Kocaeli Gazetesi



Haber Manşet Kocaeli'de şöyle yer aldı;


Gölcük Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin aylık toplantısında konuşan Mehmet Ellibeş, “3 bölgedeki kentsel dönüşümü halkımızdan aldığımız destekle en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.


Gölcük Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin her ay düzenlediği toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi. Toplantıya Ellibeş yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve STK temsilcisi bayanlar katıldı. Başkan Ellibeş, toplantıya katılan kadınların yönelttiği sorulara cevap vererek, üyeleri aydınlatmaya devam etti.


Mehmet Ellibeş, “Bizim Kent Konseyi yapılanmasıyla ilgili samimi irademizi herkes biliyor. Geldiğimiz ilk günden itibaren Kent Konseyi yapılanmasında Türkiye’de örnek bir alt yapıyı oluşturduk. Kent Konseyi’nin altlıklarından da Gençlik Meclisi, Yaşlılar Meclisi, Bayanlar Meclisi gibi birtakım meclisler meydana geldi. Bu meclislerden de en aktif çalışanı Bayanlar Meclisimiz. Bu oluşumu gönülden destekliyorum” şeklide konuştu.


Manşet Kocaeli 


Geri Dön