06 / 05 / 2024

Gölcük İhsaniye Stadı yenilendi!

Gölcük İhsaniye Stadı yenilendi!

Uzun yıllar Gölcükspor’a evsahipliği yapan, İhsaniye Stadı, Şirinköy Stadı’nın zeminin yenilenme çalışmaları nedeniyle, 2.5 sezon sonra bir kez daha Gölcükspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.




Uzun yıllar Gölcükspor’a evsahipliği yapan, İhsaniye Stadı, Şirinköy Stadı’nın zeminin yenilenme çalışmaları nedeniyle, 2.5 sezon sonra bir kez daha Gölcükspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla, yenileme çalışmaları yapılan İhsaniye Stadı’nda, sıra çevre düzenlemesine kaldı. İhsaniye Stadı, hafta sonu oynanacak olan Beylerbeyispor maçına kadar hazır hale gelecek



Beylerbeyi Maçı İhsaniyede

 

İlçemizi Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta temsil eden Gölcükspor, anımsanacağı üzere 2.5 sezondur maçlarını Şirinköy Stadı'nda oynuyordu. Ancak, Şirinköy Stadı'nın zeminin ekonomik ömrünü tamamlaması ve futbol oynamayı zorlaştırdığı için, zemin yenileme çalışmaları başlatılmıştı. Aralık ayında başlayan zemin yenileme çalışmalarının ve zeminin oturması için, Gölcükspor 2. yarı iç saha maçlarını yıllardır oynadığı İhsaniye Stadı'nda oynayacak. Bu anlamda,  Gölcük Belediyesi'nin katkılarıyla, yenileme çalışmaları yapılan İhsaniye Stadı'nda,  sıra çevre düzenlemesine kaldı. İhsaniye Stadı, hafta sonu oynanacak olan Beylerbeyispor maçına kadar hazır hale gelecek.

 
Gölcükspor Stadında Hummalı Çalışma

 

Öte yandan, ekonomik ömrünü tamamlayan Şirinköy Stadı Spor Hizmetleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından, bakıma alındı. Zemini tamamen kazılan ve yenilenen Şirinköy Stadı'nda bugünlerde hummualı bir çalışma sürüyor. Ekiplerin aralıksız çalıştığı Şirinköy Stadı'nın zemini kazılarak, altına kum serilme çalışmaları devam ediyor. Çim zemin serilmesine ise önümüzdeki aylarda başlanması ve nadasa bırakılması bekleniyor. Çim zeminin uzun ömürlü olması için, Gölcükspor 2015-2016 sezonunda 2. Yarı maçlarının (9 maç) tamamını, bu hafta sonunda itibaren İhsaniye Stadı'nda oynayacak.



Gölcük Belediyesi


Geri Dön