26 / 05 / 2024

ihsaniye stadı yenileme çalışmaları

ihsaniye stadı yenileme çalışmaları

Uzun yıllar Gölcükspor’a evsahipliği yapan, İhsaniye Stadı, Şirinköy Stadı’nın zeminin yenilenme çalışmaları nedeniyle, 2.5 sezon sonra bir kez daha Gölcükspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Şile Stadı lig maçlarına yetişecek!

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

Yüksekova Şehir Stadı yenilendi!

Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemeler sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirtildi..

Alsancak Stadı yenileme çalışması Temmuz'da başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 28 Nisan'da ihalesini yaptığı İzmir Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmaları Temmuz ayında başlıyor...

Alemdağ Stadı yenileniyor!

Yıllardır Amatör lig müsabakalarına ev sahipliği yapan Alemdağ Stadı’nda yenileme çalışmaları başladı.

İzmir Alsancak Stadı 2018'de açılacak!

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

Nilüfer İhsaniye'de kentsel yenileme yapılacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İhsaniye'de kentsel yenileme yapılacağını bildirdi.

Çatalca İhsaniye'de yenileme çalışmaları başladı!

İhsaniye Mahallesi’nde bulunan düğün salonu ve düğün alanı çevresinde çeşitli çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından yapıldı. Düğün salonunun düğün alanı olarak kullanılan bahçesinin zemini betonla kaplanırken, çevresinde de duvar örüldü.

Urla 12 Eylül Stadı yenileniyor!

Urla’nın 12 Eylül Stadı yenileme çalışmaları başladı. Urla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda stat resmi müsabakalara kapılarını açmış olacak.

Gölcük İhsaniye Stadı yenilendi!

Uzun yıllar Gölcükspor’a evsahipliği yapan, İhsaniye Stadı, Şirinköy Stadı’nın zeminin yenilenme çalışmaları nedeniyle, 2.5 sezon sonra bir kez daha Gölcükspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

ihsaniye stadı yenileme çalışmaları Haberi

ihsaniye stadı yenileme çalışmaları


Uzun yıllar Gölcükspor’a evsahipliği yapan, İhsaniye Stadı, Şirinköy Stadı’nın zeminin yenilenme çalışmaları nedeniyle, 2.5 sezon sonra bir kez daha Gölcükspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla, yenileme çalışmaları yapılan İhsaniye Stadı’nda, sıra çevre düzenlemesine kaldı. İhsaniye Stadı, hafta sonu oynanacak olan Beylerbeyispor maçına kadar hazır hale gelecek



Beylerbeyi Maçı İhsaniyede

İlçemizi Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta temsil eden Gölcükspor, anımsanacağı üzere 2.5 sezondur maçlarını Şirinköy Stadı'nda oynuyordu. Ancak, Şirinköy Stadı'nın zeminin ekonomik ömrünü tamamlaması ve futbol oynamayı zorlaştırdığı için, zemin yenileme çalışmaları başlatılmıştı. Aralık ayında başlayan zemin yenileme çalışmalarının ve zeminin oturması için, Gölcükspor 2. yarı iç saha maçlarını yıllardır oynadığı İhsaniye Stadı'nda oynayacak. Bu anlamda,  Gölcük Belediyesi'nin katkılarıyla, yenileme çalışmaları yapılan İhsaniye Stadı'nda,  sıra çevre düzenlemesine kaldı. İhsaniye...