17 / 05 / 2024

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahaddin Karslıoğlu, Engin Karslıoğlu, Cengizhan Buldur tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

İnşaat maliyetleri ev fiyatlarını uçurdu!

Çimentoda meydana gelen fiyat artışı konut fiyatlarını olumsuz bir şekilde etkiledi. İnşaat malzemelerindeki bu artış satılık ve kiralık ev fiyatlarının 2,5 kat artmasına neden oldu.

Taş ev inşaat maliyeti 2022!

Taş ev inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Taş ev inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Taş ev inşaat maliyeti 2022 arttı mı? İşte Taş ev inşaat maliyeti 2022...

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustamehmetoğlu tarafından kuruldu.

Gold Limar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Gıda Madencilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Limar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Gıda Madencilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Aliz Aldeen tarafından kuruldu.

Taş ev inşaat maliyeti 2020!

Önümüzdeki yıl uygulanacak bina inşaat metrekare normal inşaat maliyet bedelleri açıklandı. Peki, taş ev inşaat maliyeti 2020 ne kadar oldu?

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özkan, Maher Hussein Ismail Abulefeh ve Mikdad Alzghoul ortaklığıyla kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

İnşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan tebliğ ile geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Peki, 2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

Gold Safir İnşaat Metal Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Safir İnşaat Metal Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ketenci tarafından kuruldu. 

Ahşap ev inşaat maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, ahşap ev inşaat maliyeti 2019 ne kadar oldu?

Taş ev inşaat maliyeti 2019!

Önümüzdeki sene uygulanacak bina inşaat metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, taş ev inşaat maliyeti 2019 ne kadar oldu?

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahaddin Karslıoğlu, Engin Karslıoğlu, Cengizhan Buldur tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;Ev, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,havuzlar,  baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...