27 / 04 / 2024

Gold Konut iletişim

Gold Konut iletişim

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim!

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece'de yapılacak olan Bizim Mahalle projesinde toplam 7 bin konut olacak...

Konut sitelerinde iletişim!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " Site yönetimlerinin temeli iletişim " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Kayseri Bal Konut iletişim!

Kayseri Belediyesi'nin 2 bin 400 konutluk Yeni Karesi Bal Konut projesinin lanmanı yarın saat 11:00'da Balkot'ta gerçekleşecek. İşte, Kayseri Bal Konut iletişim bilgileri...

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarılacağı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Ispartakule Evleri Emlak Konut iletişim!

Toplam 448 bin 726 metrekare üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Ispartakule Evleri Emlak Konut iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim!

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim için 0216 579 15 15 telefon numarasını arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade seçeneği sunan proje 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor.

Emlak Konut Bahçekent Avrupark iletişim!

Emlak Konut Bahçekent Avrupark iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan projede 1.394 adet konut ve 86 adet ticari ünite yer alıyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim için 0216 499 18 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.394 daire ve 86 dükkandan oluşan proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Bahçekent Flora iletişim!

Emlak Konut Bahçekent Flora iletişim numarası 0212 607 01 21 olarak belirlendi. İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat imzası ile yükselen proje 450 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim!

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje dükkan ve mağazalardan meydana geliyor.

Sultanbeyli Emlak Konut iletişim bilgileri!

Sultanbeyli Emlak Konutları'nın ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade yapılabiliyor. Kuralı satışları bugün gerçekleşen projede 436 adet daire bulunuyor. İşte Sultanbeyli Emlak Konut iletişim bilgileri...

Ayazma Emlak Konut Başakşehir iletişim!

Ayazma Emlak Konut Başakşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kura çekilişi bugün yapılacak olan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

İkitelli Ayazma Emlak Konut iletişim!

İkitelli Ayazma Emlak Konut iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Başvuru süresi 30 Ocak'ta sona eren projenin kura çekimi 7 Şubat Cumartesi günü saat 11:00'da yapılacak.

Gold Konut iletişim Haberi

Gold Konut iletişim

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2)- Gayrimenkul konusunda danışmanlık yapmak 3)- Şirket faaliyetlerinde kullanmak üzere her türlü motorlu kara taşıtlarının alınması,...