10 / 05 / 2024

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Khaled S. Salem Awad imzasıyla kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Güler tarafından kuruldu.

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Devex Gold Danışmanlık Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Devex Gold Danışmanlık Teknoloji Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  10  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Orhan tarafından kuruldu.

Pi Gold Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pi Gold Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Güngören’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İhsan Orhan tarafından kuruldu.

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ahsen Lakehal, Aymen Azouı, Heythem Saıdı ve Hıchem Zellaguı tarafından kuruldu.

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azız Alsoud ve Fahad Aljohanı ortaklığında kuruldu.

Gold Bell İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Bell İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Petrol Elektronik Otopark Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kayatekin tarafından kuruldu. 

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Khaled S. Salem Awad imzasıyla kuruldu.

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Khaled S. Salem Awad imzasıyla kuruldu.


Gold Mountain Danışmanlık İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı,ticaretini yapmak. -Her türlü dayanıklı tüketim malları, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, video, teyp, radyo, mutfak robotları, saç kurutma makinası, müzik seti, fırın, şofben, elektrik süpürgesi, uydu anteni, tv sehpaları, elektrikli ve elektriksiz küçük ev aletleri, elektrikli ısıtıcılar, her türlü elektrik ve elektronik eşya, beyaz eşya, oto teyp, cd çalar, dvd, vcd ve benzeri ürünlerin ve sarf...