13 / 05 / 2024

golden dream şirketi nerede

golden dream şirketi nerede

Golden Dream Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Mutlu, Selim Bağcı, Erkan Yılmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Golden World İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Golden World İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL Selma Navruz tarafından kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohsen Bagherı tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Yıldız ve Nurhak Demir ortaklığında kuruldu.

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şahin tarafından kuruldu.

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Argon tarafından kuruldu.

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Nassar tarafından kuruldu.

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.S.S. Mujawar tarafından kuruldu.

golden dream şirketi nerede Haberi

golden dream şirketi nerede

Golden Dream Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Mutlu, Selim Bağcı, Erkan Yılmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kartal'da kuruldu. 


Golden Dream Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,...