15 / 05 / 2024

Golden Key Otelleri’ne yeni müdür

Golden Key Otelleri’ne yeni müdür

Golden Key Otelleri’ne Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği'ni bitiren Elif KESKİN Genel Müdür olarak atandı...

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

KEY yardımı miras kalır mı?

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY yardımı yapılan kimse vefat ederse ne olur? KEY yardımı miras kalır mı?

İnşaat sektöründen 21 şirket turizme yöneldi!

İnşaat ile turizm deyim yerindeyse birbirinin kardeşi iki sektör. Gloria’dan Rixos’a, Elite World’ten Limak Otelleri’ne kadar birçok turizmcinin kökeni inşaata dayanıyor.

2004 yılında İstanbul Hilton Oteli Özelleştirme İdaresi'ne geçmiş!

2004 yılında Emekli Sandığı, satamadığı otelleri Özelleştirme İdaresi'ne devretmiş. Özelleştirme İdaresi'ne devredilen, Maçka'daki Hilton Otel'in de aralarında bulunduğu 7 otelin satış işlemleri Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilecekmiş.

Enis Akcan: Dünyadaki yeni trend butik oteller!

Marka otelleri bir kenara atıldığında İstanbul en pahalı otelleri ne Boğaziçi’nin o eşsiz kıyılarında ne de Nişantaşı gibi İstanbul’un lüks semtlerinde yer alıyor.

KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak?

En son KEY ödeme listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor. Peki yapılan sorgulama sonucunda KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak? İşte yanıtı..

KEY iptal listesi ne demek?

3320 sayılı Kanun'da belirtilen esas ve usuller dahilinde hak sahiplerine "Konut Edindirme Yardımı (KEY) yardımı yapılıyor. Peki, KEY iptal listesi ne demek? KEY iptal listesinde ismi olanlar ne yapacak?

KEY ödemeleri ne zaman yapılacak?

Yeni KEY listesi 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. KEY listesinde T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. Peki, KEY ödemeleri ne zaman yapılacak? KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Key ödemeleri web sayfasından KEY ödemeleri listesinde T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. Peki KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

Mardin ve Şanlıurfa Hilton Garden Inn Otelleri'ne mükemmellik sertifikası!

Hilton tarafından işletilen Kosifler Group’un, Garden Inn Şanlıurfa ve Mardin otelleri dünyanın en büyük seyahat portalı tripadvisor.com kullanıcılarının değerlendirmeleri ile Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

Crsytal Otelleri'ne "Mükemmellik" ödülü verildi!

Crsytal Otelleri'nden 5'ine, dünyanın en güvenilir seyahat internet sitelerinden TripAdvisor tarafından "Mükemmellik" ödülü verildi. Kaliteli, sıra dışı ve kusursuz hizmet sunan işletmelere verilen "Mükemmellik Sertifikası Ödülü"ne layık görüldü...

Kartal Golden Tulips ne zaman tamamlanacak?

Suat Altın İnşaat'ın İstanbul'da hayata geçiriceği ilk proje olacak olan Kartal Golden Tulips ne zaman tamamlanacak sorusuna yanıt olarak Haziran 2016 deniliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor...

Golden Key Otelleri’ne yeni müdür Haberi

Golden Key Otelleri’ne yeni müdür

Doğa ve butik otelciliğin gözdesi Golden Key Otelleri’ne Elif KESKİN Genel Müdür olarak atandı.


Elif KESKİN, Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği lisansı ve Fen Bilimleri Enstitüsü yüksek lisansının ardından Almanya’da Goethe Üniversitesi Gıda Kimyası Bölümü Yüksek Lisansını tamamladı. İş hayatına 1993 yılında gıda mühendisi olarak başlayan KESKİN, Marmaris’te yaşama ve yerleşme kararı ile birlikte turizm ve denizcilik sektörüne geçti.  2002 – 2012 yılları arasında Global Marin & Global Sailing Academy şirketlerinde sırasıyla İşletme Müdürlüğü, Genel Koordinatörlük, Seyahat Acentası Müdürlüğü ve Gökova Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdüren KESKİN, aynı zamanda İngiltere ve Almanya’da dil eğitimleri aldı.  Mart ayı itibariyle Golden Key Otelleri’nde Genel Müdür olarak göreve başlayan KESKİN, Amatör Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır ve yelken, atıcılık, yoga,...