15 / 05 / 2024

golden park villaları

golden park villaları

Golden Park teslim tarihi kapsamında projedeki konutların 2014 Ağustos 'ta teslim edilmesi planlanıyor. Golden Park, Doktorlar Sitesi 'ne 2 dakika, Urla girişine 10 dakika mesafede inşa ediliyor...

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi!

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi 298 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan projede konutların yanı sıra villalar da yer alıyor...

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Seyhan Golden Towers konutlarında imar hatası!

Seyhan Belediyesi Azim Öztürk döneminde Golden Towers’a kıyak çekti. Sitenin girişini değiştiren proje onaylanınca imarda çocuk parkı olan yer otoparka dönüştü, siteye buradan giriliyor

Sarıyer Kilya Villaları çocuk parkını site içine aldı!

Kilyos'ta lüks site, çocuk parkını duvarla çevirip tenis sahası yaptı. Semt sakinleri park gaspına göz yuman CHP'li Sarıyer Belediyesi'ne isyan etti

Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi!

İzmir İl'i Tire İlçe'sinde Ayazma bölgesinde yükselen projede ev alanları 170 metrekare olarak belirlendi. Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi 52 adet evden oluşuyor.

İzmir Tire Park Ayazma Villaları'nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor!

Batı Koop imzasıyla yükselen proje İzmir İl 'i Tire İlçe' sinde hayata geçiriliyor. İzmir Tire Park Ayazma Villaları' nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor.

Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!

Toplamda 24 adet villanın yer aldığı Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı. İzmir'de hayata geçirilen projede teslimler 2014 yılı Ağustos ayında gerçekleşti.

Çengelköy Park'ta rezidanslar Ocak 2016'da teslim!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş/nin ortak projesi olarak 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan Çengelköy Park Evleri'nde rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor!

Wıllıam Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan projedeki rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

golden park villaları Haberi

golden park villaları


Saykap Group 'un İzmir Güzelbahçe 'de yaşama geçirdiği Golden Park projesi 18 villadan meydana geliyor. Projede yer alan konutların satışları geçtiğimiz günlerde başladı.


Golden Park teslim tarihi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Golden Park teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


4 oda 1 salon villaların bulunduğu Golden Park kapsamındaki konutlar 232 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Golden Park villa fiyatları  575 bin liradan başlangıç gösteriyor. Güzelbahçe Golden Park 'tan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından faydalanabiliyor.


Golden Park teslim tarihi:

Golden Park teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi.


Golden Park nerede?

Golden Park Evleri; Urla girişine 10 dakika, Doktorlar Sitesi 'ne 2 dakika,denize 2 dakika mesafede yükseliyor. 


 Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!

Telefon: 0 (232) 239 36 84

Web...