05 / 05 / 2024

Golden Rose Emlak iletişim

Golden Rose Emlak iletişim

Golden Rose Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Susan Esmaeılzade Zare tarafından kuruldu.

BİM'de Sleepy Natural Bebek Bezi 265 TL'ye, Golden Rose Lip Gloss 65 TL'ye, Nut Fıstık Ezmesi 49 TL'ye satılacak!

BİM'in 7 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de hangi aktüel ürünler ne kadar fiyata satışa çıkarılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Nassar tarafından kuruldu.

Golden Rose makyaj ürünleri BİM’de flaş indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’de 22 Kasım’dan itibaren indirime girecek ürünler belli oldu. İndirimli ürünler arasında Golden Rose markalı makyaj malzemeleri, Dermokil cilt ve vücut bakım ürünleri ile birbirinden renkli tokalar var. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alı Ilbeygı tarafından kuruldu.

Golden Rose’da indirim günleri başladı. Birçok üründe yarı yarıya indir ver. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Güzelliğine önem veren kadınların ilk tercihlerinden biri olan Golden Rose birçok üründe indirim kampanyası başlattı. Maskaradan allığa, pudradan ruja kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirim sunan Golden Rose’un ürünlerinin bazılarının fiyatları şöyle.

Golden Tıme Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Golden Tıme Emlak Limited Şirketi Sarıyer'de Elmas Aycan tarafından kuruldu.

Golden Tıme Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Golden Tıme Emlak Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Elmas Aycan tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmoud N.D.A. ve Nasser Khader ortaklığında kuruldu.

Migros'un yüzde 50 indirim kampanyasında son gün bugün! Golden Rose Infınıty Maskara 39,38 TL, Maybelline...

Migros'un Kadınlar Günü'ne Özel ışıldayan fırsatlar kampanyasında son gün bugün! 3-11 Mart 2022 tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde ürünler 50 indirimli. İşte fiyat listesi...

Golden Rose Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden Rose Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Susan Esmaeılzade Zare tarafından kuruldu.

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Agan, Kava Agan ve Süleyman Agan ortaklığında kuruldu.

Golden Rose Emlak iletişim Haberi

Golden Rose Emlak iletişim

Golden Rose Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Susan Esmaeılzade Zare tarafından kuruldu.

Golden Rose Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu ve gayrimenkul danışmanlığı yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Ulusal ve uluslar arası sanatsal organizasyonlar düzenlemek, bu alanlarda...