15 / 05 / 2024

Golden Saray Group iletişim

Golden Saray Group iletişim

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Basel Hamdan  Ve Ramı Hamdan tarafından kuruldu.

Golden Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Group Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Rahman F.A.E., Mahrous N.A.E. ve Mous Z.E.M.M.E ortaklığında kuruldu.

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Basel Hamdan  Ve Ramı Hamdan tarafından kuruldu.

Golden Pars Group Yapı İnşaatı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pars Group Yapı İnşaatı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Afshin Ilbeygi tarafından kuruldu.

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Golden Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fawzı Shıhateıa tarafından kuruldu. 

Golden Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohamad Khaled Al Tal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konya Sarayönü'ne iki büyük tesis kurulacak!

Konya'ya yakınlığı nedeniyle geleceği parlak görünen Sarayönü yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Korkmaz Beton Group, santral kurma amacıyla arsa satın alırken, Güneyle Un, lisanslı depo sektöründe kullanmak amacıyla gayrimenkul yatırımı yaptı.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!

Toplamda 24 adet villanın yer aldığı Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı. İzmir'de hayata geçirilen projede teslimler 2014 yılı Ağustos ayında gerçekleşti.

Karaderili Group Yalova'da otel yapıyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Özyer Group, Klotild Palace Sarayı'nı alıyor!

Avrupa'nın turizmde en önemli ülkelerinden Macaristan'ın simge yapısı 0 Klotild Palace Sarayı'nı Türk yatırımcı aldı. Budapeşte Şehir Konseyi, asırlık sarayı Türk şirket Özyer Group'a sattı...

Saray Group Green İst ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de Saray Group tarafından inşa edilen Saray Group Green İst ne zaman teslim sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.Projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Saray Group Green İst adres!

Saray Group Green İst adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Güneşli'de Saray Group tarafından inşa edilen Saray Group Green İst projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daireler yer alıyor.

Golden Saray Group iletişim Haberi

Golden Saray Group iletişim

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da    400 bin TL sermaye bedeli ile Basel Hamdan  Ve Ramı Hamdan tarafından kuruldu.
Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Şirketin Amacı; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,...