02 / 05 / 2024

Golden Savoy Oteli

Golden Savoy Oteli

Dünyanın lüks otel zincirlerinden BAE'den Jumeirah Group, Türkiye'de ikinci otelinin işletmesine başlıyor. 1 Mayıs'ta açılışı yapılacak olan otel, Jumeirah Bodrum Palace Hotel ismiyle hizmet verecek.

New York'un milyarderler sokağında artık evsizler de yaşayacak!

New York Eyalet Temyiz Mahkemesi, olay yaratan bir karar verdi. Manhattan’da milyarderlerin sokağı olarak bilinen bir alanda şuanda kapalı olan ve kullanılamaz vaziyette bulunan tarihi Savoy Oteli’nin evsizler için sığınma evi olarak kullanılmasını reddeden bir alt mahkemenin kararını bozdu.

Millennium Istanbul Golden Horn açıldı!

Dünyaca ünlü otel zinciri Millennium Hotels & Resorts’un Türkiye'deki ilk oteli olan 'Millennium Istanbul Golden Horn' adıyla hizmete açıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Dubai Emiri El Maktum Bodrum Golden Savoy Oteli'ni işletecek!

Dubai Emiri El Maktum'un şirketi Jumeirah, Bodrum'da otel işletecek. Altın kubbeli oteldeki bir villanın günlük bedeli 196 bin TL. Jumeirah Bodrum Palace Hotel olarak işletilecek tesis, 1 Mayıs'ta kapılarını açacak.

Bodrum Golden Savoy otelini Dubai Emiri işletecek!

123 yıllık tarihi Pera Palace oteliyle Türkiye'ye ilk adımını atan Ortadoğu'nun en güçlü otelcilik şirketi Jumeirah Group, şimdi de rotasını Ege'ye çevirdi.

Şeyh El Maktum Golden Savoy oteli işletecek!

Dünyanın lüks otel zincirlerinden BAE'den Jumeirah Group, Türkiye'de ikinci otelinin işletmesine başlıyor. 1 Mayıs'ta açılışı yapılacak olan otel, Jumeirah Bodrum Palace Hotel ismiyle hizmet verecek.

Haliçe Nazır projesi kendi enerjisini kendi üretecek!

Türkiye'de ilk yatırımını Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli'ni yaparak gerçekleştiren Amplio Emlak, ikinci yatırım kararı aldı. Haliç'te yaptıkları otelin yanında 30 dönümlük alanda Haliçenazır adıyla yapılacak proje kendi enerjisini üretecek..

Üniversite öğrencileri ilkokul öğrencilerinin oyun alanını tasarlayacak!

Haliç’teki Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli’nin yatırımcısı olan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. bölgedeki yenilenmeye destek vermeye devam ediyor. Üniversite öğrencileri ilkokul öğrencilerinin oyun alanını tasarlayacak...

Golden Horn, yüzde 70 geri dönüşebilen otel yaptı!

1 milyon oteli geride bırakıp dünyanın en çevreci 15 oteli arasına giren Golden Horn, yerli teknolojiyle birçok ilke imza attı. % 70'i geri dönüşebilen otelde tek bir yağmur damlası boşa gitmiyor, elektrik ise güneşten sağlanıyor

MHP Genel Merkezi binası Ahmet Vefik Alp'i Avrupa birincisi yaptı!

MHP Genel Merkezi Binası Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Ortadoğu bölgelerinde kamu hizmet binaları kategorisinde 1. olan projeler ile Aralık ayında   Londra Savoy Oteli 'nde yer alacak büyük finalde ‘Dünya'nın En Iyisi ' payesini kazanmak için yarışaca

Golden Key Bördübet yaza hazır!

Avrupa 'nın en gözde 100 Oteli ‘nden biri olarak seçilen Golden Key Bördübet,   mavi ve yeşilin huzurunda şanına yakışır bir yaz keyfi yaşatmak için konuklarını bekliyor...

Golden Savoy Oteli Haberi

Golden Savoy Oteli

Dünyanın lüks otel zincirlerinden Birleşik Arap Emirlikleri’nden Jumeirah Group, Türkiye'de ikinci otelinin işletmesine başlıyor. Şirketin sahibi ise aynı zamanda Dubai Başbakanı olan Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum.


1 Mayıs'ta Bodrum Torba Mahallesi'nde resmi açılışı yapılacak otel, Jumeirah Bodrum Palace Hotel ismiyle hizmet verecek. Bu anlaşmayla birlikte Jumeirah'ın Türkiye'de işlettiği tesis sayısı da ikiye yükselmiş oldu. Şirket Hedef Yatırım Turizm İşletmeleri ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de bir tesis daha işletecek. 2011 yılında İstanbul'da bulunan Pera Palas'ın işletmesini devralan Dubai Emiri El Maktum'un sahibi olduğu Jumeirah Group, şimdi de Bodrum'un lüks otellerinden Golden Savoy Hotel'in işletmesini aldı.



Bodrum merkezine yaklaşık 10 dakika uzaklıkta olan otel, Bodrum Havaalanı'na ise 20 dakikalık mesafede bulunuyor. 110 bin metrekare alan üzerine kurulu tesiste yer alan Golden...