20 / 05 / 2024

Golden Sign franchise 2022

Golden Sign franchise 2022

Gayrimenkul değerler hususunda yerli ve global yatırımcılara danışmanlık yapan Golden Sign, 2022 yılına yeni yatırım planları ile girdi. Halihazırda 23 ülkede 1500 çözüm ortağı olan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, dört adet franchise ağını da büyütme kararı aldıklarını söyledi.

Yabancı yatırımcı kat mülkiyeti sorununa mı takılıyor?

Afganistan, İran ve Özbekistan’dan gelen yatırımcıların emlak sektörüne ilgisiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül yaptığı açıklamada yabancı yatırımcının kat mülkiyeti sorununa mı takıldığını söyledi.

Golden Sign, 5 yılda 30 şubeye ulaşmayı planlıyor!

Gayrimenkul değerler hususunda yerli ve global yatırımcılara danışmanlık yapan Golden Sign, 2022 yılına yeni yatırım planları ile girdi. Halihazırda 23 ülkede 1500 çözüm ortağı olan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, dört adet franchise ağını da büyütme kararı aldıklarını söyledi.

Yabancıya konut satışı, sektöre can suyu oldu!

Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya konut satışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, satışların gayrimenkul sektörüne can suyu olduğunu söyledi.

İstanbul'da konut fiyatları Avrupa şehirlerine yaklaşacak! 

İstanbul'daki konut fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, “İstanbul’daki konut fiyatları daha da artarak Avrupa şehirlerinin değerine yaklaşacak” dedi.

Konutta yeni değerleme düzenlemesi yabancı yatırımcıları kaçırıyor!

Global dünyanın yatırımcısını ülkemizin önde gelen yatırımcılarıyla bir araya getiren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya satıştaki ekspertiz düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Golden Tulips Suat Altın fiyat listesi!

Teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Golden Tulips Suat Altın fiyat listesi kapsamında home ofislerin fiyatları metrekare bazında 6 bin dolar ile 8 bin dolar arasında değişiyor...

Golden Park'ta 600 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Saykap Group tarafından hayata geçirilen Golden Park projesinde fiyatlar 600 bin liradan başlıyor. Toplamda 24 afet villanın yer aldığı Golden Park projesinin Ağustos ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Suat Altın İnşaat Golden Center fiyat listesi!

Toplam 17 blok halinde yükselen Suat Altın İnşaat Golden Center fiyat listesi dairenin konumu ve tipine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan konutların 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor...

Golden Tulips Kartal home ofis fiyatları!

Golden Tulips Kartal home ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin TL'den başlayıp, 8 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede, home ofis alanları 50 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.

Golden Tulips Kartal fiyat!

Suat Altın İnşaat tarafından İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Golden Tulips Kartal fiyat listesine göre home ofis fiyatları metrekaresi 6 bin TL il 8 bin TL arasında değişiyor.

Kartal Golden Tulips ne zaman teslim?

Home ofislerim metrekaresi 6 bin TL ile 8 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulduğu Kartal Golden Tulips ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Haziran ayı cevabı veriliyor...

Kartal Golden Tulips teslim tarihi!

Kartal Golden Tulips teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Golden Tulips Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin lira ile 8 bin lira arasında belirlendi...

Golden Tulips satış ofisi telefon!

Home ofis teslimlerine Hazian 2016 tarihinde başlanması planlanan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofis tiplerinden meydana gelen Golden Tulips satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 15 30...

Golden Sign franchise 2022 Haberi

Golden Sign franchise 2022

2022 senesine yeni yatırım planları ile giren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, dört adet franchise ağını büyütme kararı aldıklarını ve buna ilişkin görüşmelere devam ettiklerini belirtti. Gül “5 yıl içinde 30 adet şubeye ulaşmış olmayı planlıyoruz” ifadesini kullandı.

Günümüze kadar, İstanbul, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova gibi bölge ve şehirlerde yapılandıklarını söyleyen Gül Gül, Ege Bölgesi’nde daha fazla şube ve Antalya’ya açılacaklarını dile getirdi. Gül Gül “Yatırımını değerlendirmek ve iş hayatındaki rolünü yeniden tanımlamak isteyen, gayrimenkul sektöründe kendisine güvenen, kendisiyle birlikte Golden Sign’e değer katacağına düşünen yatırımcıların franchise başvurularını bekliyoruz. Golden Sign ofisine sahip olmak isteyen girişimciler için; gayrımenkul danışmanı temini, eğitimleri, crm sistemi kurulumu ve eğitimleri, portföy yönetimi eğitimleri, marka temsilcileri portföy paylaşımı, marka reklam ve pazarlama desteği gibi...