01 / 05 / 2024

Golden Tulips Projesi

Golden Tulips Projesi

Suat Altın İnşaat'ın Kartal'ta hayata geçirdiği Golden Tulips projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiyor. Golden Tulips'te teslimler Haziran 2016'da yapılıyor...

Neo Golden Palms fiyat!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Golden Palms projesi 21 villadan meydana geliyor. Projenin 1. fazı tamamalandı ve yaşam başladı. İşte Neo Golden Palms fiyat...

Golden Tulips Kartal'da takas dönemi başladı!

Kartal Golden Tulips’da satışlar devam ediyor. 168 adet bağımsız bölümden oluşan Golden Tulips  projesi Suat Altın İnşaat imzasıyla  26 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor.

Neo Golden Palms'ta yaşam başladı!

Neo Yapı, Amerika’da kurduğu ortaklık projesi ile Orlando’da Neo Golden Palms'ı inşa ediyor. Neo Golden Palms'ın 1. etabında yaşam başlıyor..

Neo Golden Palms projesinde yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2016 yılında başlayan projenin 1. fazı tamamlandı ve yaşam başladı.

Neo Golden Palms'da yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.

Golden Center 3 İldem satış fiyatları!

Golden Center 3 İldem satış fiyatları 134 bin TL'den başlıyor. Suat Altın İnşaat'ın projesi Golden Center 3 Evleri'nde 1000 adet konut yer alıyor...

Golden Center 3 Kayseri'de 134 bin TL'ye lansman fiyatlarıyla!

Golden Center 3 Kayseri'de 134 bin TL'ye lansman fiyatlarıyla ön satışlar yapılıyor. Suat Altın İnşaat'ın projesi Golden Center 3'te 1000 konut inşa edilecek...

Golden Residence Kaşüstü daire fiyatları!

Golden Residence Kaşüstü daire fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Karyap İnşaat'ın projesi Golden Residence projesinde daire teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Golden Tulips Kartal'da Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Golden Tulips Kartal teslim tarihi!

Golden Tulips Kartal'da stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde home ofisler yer alıyor. Golden Tulips Kartal teslim tarihi 2016 Haziran olarak belirlendi.

Golden Tulips Projesi Haberi

Golden Tulips Projesi


Golden Tulips projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da Kayserili inşaat firması Suat Altın İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Golden Tulips Kartal projesinde home ofisler yer alıyor.


Golden Tulips Kartal projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Golden Tulips Kartal projesi tek blok olarak tasarlandı.


Golden Tulips Kartal projesinde home ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Golden Tulips Suat Altın İnşaat satış ofisi ile 444 15 30 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Golden Tulips Kartal projesinde 50 metrekare, 70 metrekare, 90 metrekare ve 120 metrekare bağımsız birimler bulunuyor. Golden Tulips Kartal teslim tarihi Haziran 2016 yılı olarak belirtiliyor.



Telefon: 444 15 30

Web: