04 / 05 / 2024

Goldmaster Hanımeli dik elektrikli süpürgesi

Goldmaster Hanımeli dik elektrikli süpürgesi

GoldMaster, hem elde hem dik olarak kullanılabilen Hanımeli dik elektrikli süpürgeyi müşterilerinin beğenisine sundu. Hanımeli dik elektrikli süpürge, hanımların bel ağrısı çekmeden kolayca temizlik yapabilmelerine yardımcı oluyor...

Hanımlar dikkat! Airfryer, stant, mikser ve dik süpürgelere vergi düzenlemesi geldi!

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan İthalatta Gözetim Uygulanması ile İlgili Tebliğ'de değişikliğe gidildi. 22 Nisan 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan düzenlemeden airfryer, stant mikser ve dik süpürgeler çıkarıldı.

Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023

BİM 3 Mart Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023 fiyat listesi...

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Hanımeli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanımeli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Çorluk Aygenç tarafından kuruldu.

Kütahya Simav'da 'Hanımeli Dükkanları'nın inşaatları başladı!

Kütahya’nın Simav ilçesinde Hanımeli dükkanlarının inşaatına başlandı.

TOKİ'den Tokat'a kültür merkezi!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nin TOKİ bölgesine açılacağını açıkladı.

Fikirtepe'de bir adada iki firmanın 4 emsalle yapılaşabilme müjdesi!

Fikirtepe'de artık herhangi bir adada birden fazla firmanın olması emsalin düşme sebebi olmayacak. Fikirtepe'ye hanımeli değmeye başladı.

Fikirtepe'ye Fatma Güldemet Sarı'nın eli değecek!

Fikirtepe'de hanımlar iş başına, sorunların çözümüne hanımeli değiyor! Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde 5. yılına giren sorunlar yumağının çözümü noktasında çok mesafe kat edilmesine rağmen, hala devam eden problemler de yok değil.

Joker dik süpürge ile ev temizliğinde ezberleri bozdu!

Türkiye’de ilk defa GoldMaster tarafından başlatılan ‘5 yıl Garanti’ kapsamında satışa sunulan ilk turbo fırçalı dik süpürge Joker, ev temizliğinde ezberleri bozuyor.

Anthill Residence'tan Kadınlar Günü'ne özel Hanımeli Fasıl!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kadınlar Günü'ne özel bir etkinliğe imza atıyor.

Başkent'te trafo yangını!

Başkent'te Sıhhiye'de bir otelin karşısındaki trafoda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.Cihan ile Hanımeli sokaklarının kesiştiği alana bir süre önce yapılan trafoda, gece saatlerinde art arda 30'a yakın patlama meydana geldi...

Kepez'de yol çalışmaları tamamlandı!

Kepez Belediyesi, Altınova Sinan Mahallesi Hanımeli Sokak'taki asfalt çalışmasını tamamladı. Önceden 5 metre olan yol, 30 metre daha genişletilerek, imar planındaki vaziyetine uygun hale getirildi.

Varsak'ta asfalt çalışmaları başladı!

KEPEZ Belediyesi, Altınova Sinan Mahallesi' ndeki Hanımeli Sokak'tan sonra Varsak Zeytinlik Mahallesi' ndeki Atatürk Caddesi' ndeki yol genişletme çalışması tamamlandı. 25 metre genişliğinde, çift şeritli bir yol haline geldi...

Goldmaster Hanımeli dik elektrikli süpürgesi Haberi

Goldmaster Hanımeli dik elektrikli süpürgesi

Kaliteli ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeken GoldMaster Hanımeli dik elektrikli süpürge, 2 litrelik geniş toz haznesi ve değişim zamanını kolayca görebilmeyi sağlayan şeffaf toz seviye göstergesi ile ön plana çıkıyor. 1200 watt yüksek performans gücü ve 1800 mmSS (milimetre su sütunu) yüksek emiş gücüne sahip olan süpürge ile temizlik yapmak daha kolay hale geliyor.  


Zarif üçgen başlıklı üst seviye modeli ilehem şıkhem kullanışlı olan GoldMaster Hanımeli dik elektrikli süpürgenin rahat kullanım imkanı sunan5 m uzunluğunda kablosu bulunuyor. Ayrıcamotor koruma filtreside...