05 / 05 / 2024

GoldMaster kaç tane porio mağaza açacak

GoldMaster kaç tane porio mağaza açacak

GoldMaster uydu cihazları üreticisi olarak bilinse de bugün küçük ev aletlerinden züccaciyeye geniş bir yelpazeye ulaştı. Şirket şimdi de porselen ve dekoratif ürün satan Porio isimli mağazalar açıyor.

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerin kırışıklığından dert yananlar için Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Otomatik kapanma özelliği  ile çokça tercih edilen Goldmaster ütünün işte merak edilen özellikleri. 

Goldmaster Blender Setleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Goldmaster'in blender setleri, her zaman elinizin altında en büyük yardımcınız olacak. Yemeklerinize lezzet, mutfağınıza renk katacak. Peki, Goldmaster Blender Setleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir? Eskiden ne kadar alınabiliyordu?

Asgari ücretle kaç tane çeyrek altın, kaç gram altın alınabilir merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretinin 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. Peki, 8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir?

En iyi kış lastiği markası hangisi? 4 mevsim kış lastiği yerine geçer mi?

Kış aylarına girilmesi ile birlikte araç sahipleri kış lastikleri için pek çok soru yöneltmeye başladı. Hangi kış lastiğinin iyi olduğu, Kaç tane kış lastiğinin olması gerektiği gibi sorular sıkça sorulmaktadır.

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

GoldMaster kaç tane porio mağaza açacak Haberi

GoldMaster kaç tane porio mağaza açacak

Tüketici elektroniğinin güçlü yerel oyuncularından GoldMaster, farklı alanlarda ürün çeşitliliğini artırıyor. Kuruluşu 40 yıl öncesine dayanan şirket uydu cihazları üreticisi olarak bilinse de bugün küçük ev aletlerinden züccaciyeye, LED’den sağlık cihazlarına uzanan geniş bir yelpazeye ulaşırken bir yandan da mağazalaşıyor. Yurtiçinde 1000’e yakın bayi ve teknoloji marketleri kanalıyla satış yapan şirket son olarak porselen ve dekoratif ürün satışının yapıldığı Porio markasıyla mağazalar açmaya başladı. GoldMaster’in ikinci kuşak temsilcilerinden Sinan Bora ilk etapta 3 adet açılan Porio’nun 5 yıl içinde 100’e ulaşacağını söylüyor. Zikri Cenk Bora’nın 1975’te Ayyıldız markasıyla temellerini attığı GoldMaster’in Genel Müdürü Sinan Bora ile GoldMaster’i konuştuk.


- Şirket ne zaman doğdu?


Sivaslı bir aileyiz. Babam Zikri Cenk Bora İstanbul’da muhasebecilik yaptıktan sonra 1975’te şirketi kurmuş. O yıllar ben ve...