24 / 07 / 2024

goldmaster mor serisi

goldmaster mor serisi

GoldMaster, mor serisi ürünleriyle evleri renklendiriyor . GoldMaster, elektrikli ev aletlerinde çaycıdan, saç kurutma makinesine, mutfak terazisinden, kahve makinesine kadar seçenekleriyle morun cazibesini evlere taşıyor...

GoldMaster'ın elektrikli ev aletlerinde mor serisi!

GoldMaster, mor serisi ürünleriyle evleri renklendiriyor . GoldMaster, elektrikli ev aletlerinde çaycıdan, saç kurutma makinesine, mutfak terazisinden, kahve makinesine kadar seçenekleriyle morun cazibesini evlere taşıyor...

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

Polisan Wood Wood serisi ile bahçelere özgün dokunuşlar getiriyor!

Polisan’ın Wood and Wood serisi geniş ürün yelpazesi ile bahçelerdeki ahşap ve teak mobilyaların, metal ve doğal taş aksesuarların hem ömrünü uzatacak hem de bahçelere özgün dokunuşlar getirecek.

Ege Seramik Havana serisi ile beğeni topluyor!

Ege Seramik Havana serisi ile beğeni topluyor. Yaşam alanlarının her köşesinde kullanılabilen ve uyum sağlayabilen Havana serisi, ahşap dokusu ve bej rengiyle mekanlarda sıcak bir atmosfer sağlıyor.

Sur Çelik Kapı Woodlam serisi ile kapılara sıradışı renkler getiriyor!

Çelik kapı sektörünün öncü markası Sur, Woodlam serisi ile kapılara sıradışı renkler getiriyor. Woodlam ile kapınız dilediğiniz renge sahip olurken, renklerin neşesi ve büyüsü kapınıza yansıyor.

Serra Seramik yeni koleksiyonu Morn serisi'ni tanıttı!

Yeni ve çarpıcı ürünler geliştirmeye devam eden Serra Seramik, farklı dokuları ve 4 ayrı renk seçeneği dikkat çeken Morn serisi ile yaşam alanlarında benzersiz ve asil bir görünüm yaratıyor...

Yurtbay Seramik Arz-ı Endam serisi ile otantik dokusunu sunuyor!

Yurtbay Seramik, Osmanlı Harem?ini yeniden yorumlayarak seramiklere taşıdı. Arz-ı Endam adı verilen seriyle; geçmişin otantik dokusu, çağımızın formlarına adapte edildi. Yurtbay Seramik Arz-ı Endam serisi ile otantik dokusunu sunuyor.

Seramiksan Amazon serisi Agat taşının enerjisini yansıtıyor!

Seramiksan tasarımlarında derz aralıklarını minimum seviyeye indiren rektifiye özelliği ile Amazon serisi yaşam alanlarında kusursuz bir görünüm oluşturuyor. Agat taşının enerjisi Seramiksan Amazon serisinde bulunuyor.

GoldMaster’dan damacanayı kaldırma derdine son veren su sebili!

GoldMaster, su sebili modeli SE-94 HB Black’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. GoldMaster, kadınlar tarafından en çok tercih edilen modeli SE-94 HB Black su sebili sayesinde damacanayı kaldır indir derdini ortadan kaldırıyor.

Mardin Zeynel Abidin Camisi ve Mor Yakup Kilisesi UNESCO geçici listesine girdi!

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz UNESCO tarafından dünya geçici koroma listesine giren Zeynel Abidin Camisi ve Mor Yakup Kilisesi' ni gezerek incelemelerde bulundu. Vali Cengiz, yetkililerden bilgi aldı...

2014 ev dekorasyonunda en moda renk: Mor!

Ekonomist dergisi bu yılın moda renklerini derledi. Boya uzmanları bu yılın en popüler renginin mor olduğunu vurgularken, huzur için yeşil ve mavi tonların tercih edilmesini öneriyorlar...

Polisan Fiori serisi ile evlerinizi renklendiriyor!

Türkiye’ nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, bu yıl “ Fiori ” canlı renkler serisi ile evlerinizi daha da renklendiriyor.

goldmaster mor serisi Haberi

goldmaster mor serisi


Mutfakta sevdiklerinize atıştırmalıklar hazırlarken aynı zamanda ütü, temizlik gibi ev işlerinin yanı sıra kişisel bakımınızda da zevkle kullanacağınız GoldMaster elektrikli ev aletleri, mor serisiyle bu çekici rengin cazibesini evlere taşıyor.


GoldMaster’ın, mor rengi kullanıldığı elektrikli ev aletleri serisinde, Nazar Dik Süpürge, Hüner Şarjlı Dik Süpürge, Çaycı Çay Makinesi, Sohbet Kahve Makinesi, Non-Stop Buhar Kazanlı Ütü, Kumru Tost Makinesi, Alize Hava Nemlendiricisi, Mutfak Terazisi, Forza Buharlı Ütü, Lale Saç Kurutma Makinesi yer alıyor.





Ayrıntılı bilgi: