21 / 05 / 2024

göletler ne durumda

göletler ne durumda

Herhangi bir kuraklıkta sıkıntı yaşanmasının önüne geçmek ve su ihtiyacı sorunlarını ortadan kaldırmak hedefiyle yürüttüğü "1000 Günde 1000 Gölet/GÖL-SU" projesi kapsamında 10 ayda 335 gölet tamamlandı.

Bayrama bir kaç gün kaldı! Peki Bayram şekeri fiyatları ne durumda? İşte marketlerin Bayram şekeri fiyatları...

2023 Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte marketlerde bayram şekerleri raflara konulmaya başladı. Peki A101, BİM, Şok market, Migros gibi marketlerde Bayram şekeri fiyatları ne durumda? İşte Bayram şekeri fiyat listesi...

Volvo S60'ın fiyatı ne durumda? İşte Volvo S60 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Volvo S60'ın Şubat 2023 fiyat listesi yayımlandı. Peki Volvo S60'ın fiyatı ne durumda? İşte Volvo S60'ın güncel fiyat listesi...

Konut fiyatları diğer ülkelerde ne durumda? İşte merak edilen o fiyatlar!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarını kaleme aldı. Hızalan yazısında diğer ülkelerde konut fiyatları ne durumda olduğunu da yazdı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

Seçim öncesi konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim öncesinde ne durumda? İşte 29 Mart itibariyle bankaların güncel konut kredisi faiz oranları...

Kamu bankalarında konut kredi faizleri ne durumda?

Kamu bankalarının güncel konut kredisi faiz oranları ne durumda? Kredi Pazarı Ziraat'Bankası, HalkBank ve VakıfBank’ın güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırdı.

Emlak Konut'un 38 projesinde inşaat ne durumda?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşaatı devam eden 38 projesi havadan görüntülendi. Peki projeler ne durumda? İşte son halleri...

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Atlantik Life'ta Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim!

Atlantik Yapı, Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237.000 TL’ye daire sahibi olunan projede 14 Şubat’a kadar konut alanlara ayrıca 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Emlak vergisi 2. taksit son ödeme günü ne zaman?

Emlak vergisi, gayrimenkuller için her sene ödeniyor. Verginin 2. taksit ödemeleri ise Kasım ayı itibariyle başladı. Peki, emlak vergisi 2. taksit son ödeme günü ne zaman?

Suudi Kralı Salman, Mardan Palace’ı 18 günlüğüne kapattı!

G-20 zirvesi için Türkiye’ye gelecek olan S.Arabistan Kralı Salman, Mardan Palace’ı 18 günlüğüne kapattı. 1000 kişilik heyetiyle konaklayacak olan Kral 18 milyon dolar ödeyecek.

2015 emlak vergisi 2. taksit son gün ne zaman?

Emlak vergisi ödemesi ev, işyeri, arsa ve araziler gibi gayrimenkuller için yapılıyor. Peki, ilk taksiti en son Haziran'da ödenen 2015 emlak vergisi 2. taksit son gün ne zaman?

ASKİ’den Mogan Gölü’ne su takviyesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, su seviyesinde ciddi düşüş yaşanan Mogan Gölü’ne su takviyesi yapmaya başladı. Göle günde 20 bin metreküp su verildiği açıklandı.

göletler ne durumda Haberi

göletler ne durumda

AA muhabirinin DSİ Genel Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgilere göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile DSİ, faaliyet gösterdiği tarım, enerji, içme, kullanma ve endüstri suyu temini ile çevre sektörlerinde vatandaşların su talebini karşılamak için çeşitli çalışmalar yapıyor. 


Bu kapsamda, bugün ve gelecekte, su ihtiyaçlarının karşılanması ve kuraklığı önleyici tedbirler kapsamında, gölet ve barajlar inşa ediliyor.


Çalışmalar kapsamında yürütülen projelerden biri de "1000 Günde 1000 Gölet/GÖL-SU"... Geçen yıl 4 Nisan'da başlanan projenin 12 Aralık'ta, 1071 göletle tamamlanması hedefleniyor.


Proje kapsamında 335 gölet tamamlandı, 665'i inşaat programında ve yapımına devam ediliyor. Ayrıca 85 gölet de taslak halinde bulunuyor.


Çalışmalar çerçevesinde Türkiye'de tanımlanan 26 bölge müdürlüğünde 1070, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de 1 gölet yapılacak.



- "Su ihtiyacına çözüm"



"GÖL-SU" projesiyle Türkiye'de yaşanacak herhangi bir kuraklıkta sıkıntı yaşanmasının...