22 / 05 / 2024

Golfkent 2016 ankara

Golfkent 2016 ankara

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 25 Aralık 2016 saat 10.00 Pazar günü mutlu ve zinde bir yaşam için yılın son “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf için buluştu.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent arsaları 28 Eylül'de satılacak!

Ankara Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. İhale 28 Eylül 2018’de gerçekleşecek.

Ankara Golfkent’teki imarlı arsalar 28 Eylül'de satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfkent'teki imarlı arsaları satıyor. 26 imarlı arsa, kapalı teklif usulüyle 28 Eylül'de satışa çıkacak. 

Ankara Golfkent'te 385 bin TL'ye satılık 2+1 daire!

Ankara Golfkent projesindeki konutlar TURYAP aracılığıyla satışa çıkarıldı. Hemen teslim edilen konutların fiyatları 385 bin TL'Den başlıyor...

Ankara Golfkent arsaları satışta!

Ankara Golfkent'te yer alan konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuluyor.  Arsa alanı 1 milyon 260 bin metrekare olan Golfkent'te 2.640 konut bulunuyor. 

Golfkent, Ankara'nın 2017 moda yüzü olacak!

Turyap Akademi Müdürü Doç Dr. Kadir Murat Altıntaş, Ankara'nın 2017 moda yüzü olan Golfkent'i anlattı. İşte o yazı...

Halk GYO Ankara Kızılay Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Kızılay Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Ankaralılar Golfkent 2016 etkinliğinde buluştu!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 25 Aralık 2016 saat 10.00 Pazar günü mutlu ve zinde bir yaşam için yılın son “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf için buluştu.

STK'lar Ankara Golf Kent'te buluştu!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent 18 Aralık 2016 günü Ankara Golfkenti ziyaret eden Sivil Tolum Kuruluşlarının yöneticileri mutlu ve zinde bir yaşam için “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf sporunu keşfe çıktılar.

Halk GYO Ankara Yenişehir Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Yenişehir Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Golfkent 2016 ankara Haberi

Golfkent 2016 ankara

Ankaralılar,  Golfkent 2016 yılının son Yemyeşil Spor  etkinliğinde buluştu. Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 25 Aralık  2016 saat 10.00 Pazar günü mutlu ve zinde bir yaşam için yılın son “Yemyeşil Spor” etkinliğinde  golf için buluştu. 


Turyap Akademi Müdürü Doç Dr. Kadir Murat  Altıntaş 2016 yılı boyunca Ankarıların golf buluşma noktası olan Golfkent’in  yeni yıla yeni sloganlarla gireceğini belirtti. “ Lansman ve tanıtım dönemini artık geride bırakıyoruz. Artık başkent Ankara; sivil toplum kuruluşlarından,  mesleki odalarına,  ralli camiasından, spor sever yerel topluluklara,  bisikletçilerden, fitness  tutkunlarına,  öğrencilerden,  insani değerler dernek yapılanmalarına kadar Ankara Golf kentte ağırlandı. Golf sporu ve teması ile Ankaralı buluştu. “ diyerek yeni yıl vizyonunu  şöyle belirledi…


GOLF ANKARANIN YENİ  YÜZÜ OLUR.2017 İÇİN “ANKARANIN GOLFÜNE  BAK” ALGISI YAŞANACAK

Golf kadar yapıldığı...