27 / 04 / 2024

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.



Ankara Golfkent,  Turyap  Holding'in ödüllü projelerinden biri olarak başkent sakinlerine benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor. 

Modern mimari tasarımı, geniş yeşil alanları ve birbirinden özel sosyal olanaklarıyla dikkatleri üzerine çeken proje, konforu, teknolojiyi, güvenliği ve müstakil yaşamı bir araya getiriyor.

GOLFKENT  Ankara  SOSYAL ALANLARI NELER?

700 bin metrekarelik yeşil alana sahip Ankara  Golfkent  projesi, çimlerle kaplı ormanlar, dereler, göller ve 6 kilometre uzunluğundaki yürüyüş parkurlarıyla doğa ile iç içe yaşam alanlarından oluşuyor.

Ayrıca, olimpik ve yarı olimpik havuzlarla donatılmış proje, yatırımcılarına sağlıklı yaşam için ideal bir ortam sunuyor.

Ankara Golfkent, kendi içinde bir kent gibi düzenlenmiş olup, ev sahiplerine site dışına çıkmadan tüm ihtiyaçlarını giderme ve sosyalleşme imkânı sunuyor.

Ayrıca, çevresinde yer alan alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumları ile de yaşamı kolaylaştırıyor. Ulaşım açısından da avantajlı bir lokasyonda yer alan proje, lüks ve konforlu bir yaşam vadediyor.

Ankara Golfkent te 36 aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

HEMEN OTURUMA HAZIR SON FIRATLAR!

Ankara Golfkent'te, konut, villa, işyeri imarlı arsalar ve hemen oturuma hazır satılık villa ve daireler alıcılarını bekliyor. Ayırca, projede, 2+1, 3+1 dairelerin yanı sıra müstakil yaşamı sevenler için tasarlanan 3+1 ve 5+1 villa seçenekleri bulunuyor.

  • 2+1 daire fiyatları 3,5 milyon TL,
  • 3+1 daire fiyatları 4,5 milyon TL,
  • 3+1 villa fiyatları 7,5 milyon TL,
  • 5+1 vilların fiyatları 11,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.
  • Projede ödeme kolaylığı olarak 36 aya varan vade fırsatı sunuluyor. Proje bitmiş olup hemen oturuma hazırdır.

 

WEB:https://www.ankaragolfkent.com/

TEL:0312) 299 02 20

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön