05 / 05 / 2024

Gölge Adam İnşaat adresi

Gölge Adam İnşaat adresi

Gölge Adam İnşaat ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi, Nesrin Aras, Emre Önem ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Gölge Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölge Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksoy tarafından kuruldu. 

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Gölebatmaz Yapı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölebatmaz Yapı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 875 bin TL sermaye bedeli ile Veli Gölebatmaz tarafından kuruldu.

Özbar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Aydın tarafından kuruldu.

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Özcan tarafından kuruldu. 

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Çetin tarafından kuruldu.

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Alkan Gün tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.

Güven İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramız Zayud tarafından kuruldu. 

Gölge Adam İnşaat adresi Haberi

Gölge Adam İnşaat adresi

Gölge Adam İnşaat ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi, Nesrin Aras, Emre Önem ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu. 


Gölge Adam İnşaat ve Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1 - İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar,...