25 / 07 / 2024

Gölhisar Belediyesi kent rehberi site

Gölhisar Belediyesi kent rehberi site

Gölhisar Belediyesi Kent Rehberinin kuruluşunu gerçekleştirerek, www.golhisar.bel.tr adlı resmi internet sitesinden vatandaşların faydalanması için faaliyete geçirdi.

Kent planlamacısı Buğra Gökce, ev kiralarındaki artış beklentisini madde madde açıkladı!

Geçtiğimiz zamanlarda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan kent planlamacısı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden konut satışları ve fiyatlarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Buna göre, Gökce, “Konut fiyatları neden düşmüyor” sorusunu madde madde yanıtladı.

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi yaptırılacak!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar...

Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 7 Temmuz'da!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Burdur Gölhisar TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Burdur Gölhisar TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar 2020 projesinde yer alan 3 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Gölhisar Belediyesi kent rehberi site Haberi

Gölhisar Belediyesi kent rehberi site

Gölhisar  Belediye Başkanlığı  vatandaşa yardımcı olmak için  Kent Rehberinde tüm kadastral veriler, imar planları, adrese ilişkin bina fotoğrafları, sokak adları ve numarataj verileri sisteme aktardı.


Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Belediyemiz olarak vatandaşlarımıza günlük hayatlarında kolaylıklar sağlamak için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda tamamlanan numarataj çalışmalarının ardından ilçemizdeki tüm sokak ve caddeler ile binalara bilgilendirme tabelalarını asmıştık. Bu çalışmaların devamı olarak da, bilgilerin dijital ortama kent rehberi adıyla taşınması işini de tamamladık. Çalışmaların ardından ilçemizdeki tüm binaların uydu fotoğrafları üzerinden gösterilmesi ve bu bilgilerin navigasyona aktarılması hedeflendi. Ayrıca belediyemiz resmi internet sitesinde bu bilgilere vatandaşlarımızın her an ulaşabilmeleri için bir sekme açtık. İlçemizin daha modern hale gelmesi için her geçen gün...