30 / 04 / 2024

Gölkar Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gölkar Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gölkar Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde, Fahrettin Çayır Müdürlüğü'nde kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gökduman ve Eser Enginar ortaklığında kuruldu.

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Göze tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Cnk Elektrik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Elektrik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Kimya Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gül tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Güneş tarafından kuruldu.

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Engin tarafından kuruldu.

Ades Elektrik İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tatlı tarafından kuruldu.

Güler Profil Metal Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Profil Metal Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güler tarafından kuruldu.

Gölkar Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gölkar Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gölkar Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, 

Fahrettin Çayır Müdürlüğü'nde kuruldu.


Gölkar Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Elektrik enerjisi üretmek  ve iletmek  amacıyla her türlü elektrik ve iletişim hatlarının ve trafo istasyonlarının ve iletim  inşaatının  tesisini  kurmak,işletmeye almak,devralmak,kiralamak,kiraya vermek. 2-Konusu ile ilgili elektrik kompanzasyon tesisleri projeleri ve taahhütleri ile iştigal etmek. 3-Her türlü elektrik enerjisi enerji üretimi yapacak tesisi kurmak,üretmek dağıtmak,işletmek,kiralamak üretilen elektrik enerjisini ve veya kapasitesini müşterilere satmak bu amaçla elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata  uygun olarak icabında sorumluluk yüklendiği tesis ve işletme hizmetlerini yapmak, ya da diğer sermaye şirketlerine veya üçüncü şahıslara usulüne uygun sözleşmelerle yaptırmak gerektiğinde TEİAŞ , EÜAŞ veya kendisine benzer nitelikteki diğer elektrik şirketleri...