04 / 05 / 2024

göllüce Topçuoğlu Tıp Merkezi

göllüce Topçuoğlu Tıp Merkezi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Göllüce mevkiinde bulunan ve kapasitesi vatandaşlar için düşük olan İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi’ni hastaneye dönüştürüyor...

Ömer Faruk Topçuoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Topçuoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ömer Faruk Topçuoğlu imzasıyla kuruldu.

Fatma Güldemet Sarı görevi, İdris Güllüce'den devraldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Fatma Güldemet Sarı, görevi İdris Güllüce'den devraldı.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce: Türkiye'de 7 milyon riski yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'kentsel dönüşümde rant var' eleştirilerine cevap verirken ilginç bir istatistiği paylaştı. Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli yani depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

İdris Güllüce: 7 milyon bina yenilenmeli!

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi.

İdris Güllüce'nin 21 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 21 Ekim Çarşamba günü açılış ve imza törenlerine katılacak.

Kayseri Bünyan Güllüce'deki spor kompleksi ne zaman açılacak?

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu kısa süre önce Güllüce mahallesinde yapına başladıkları park ve spor kompleksinin kısa süre sonra hizmete sunulacağını söyledi.

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan ek binasıyla tam teşekküllü hastaneye dönüşen İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı.Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaşam hakkının insanın en temel hakkı olduğunu söyledi.

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

göllüce Topçuoğlu Tıp Merkezi Haberi

göllüce Topçuoğlu Tıp Merkezi


Gaziantep ve bölge illerdeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi'ne ek bina yapan belediye, fiziki ve idari bölümlerini genişlettiği tıp merkezini hastaneye çeviriyor.  

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi'nde yaklaşık 6 yıldan bu yana 2 milyona yakın hasta tedavi gördü. Bu rakamın mevcut tıp merkezi için yetersiz olduğu ve ihtiyacı karşılayamadığını gören tıp merkezi yetkilileri, binayı hastaneye dönüştürme kararı aldı.

Kadın doğum, dâhiliye, genel cerrahi, genel poliklinik, nöroloji, psikiyatri, intaniye, çocuk, fizik tedavi, ağız ve diş laboratuar gibi branşlarda verdiği başarılı sağlık hizmetine cilt, ortopedi ve göz gibi branşları bünyesine katan hastanenin bu sene içinde hizmet vereceği açıklandı.

Gaziantep ve bölge illerinden gelen hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi...