28 / 04 / 2024

gölmahal villa fiyatları

gölmahal villa fiyatları

60 aya kadar vade farksız vadelendirmenin yapıldığı Gölmahal’de KDV’nin yarısı da Yalçınlar Group tarafından tüketiciler adına ödeniyor.

Gölmahal Yalçınlar'da 60 ay vade farksız!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Gölü kıyısında yepyeni ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını açtığı projesi Gölmahal Villaları, sunduğu ödeme kolaylığı fırsatıyla dikkat çekiyor.

Yalçınlar Group Gölmahal'de KDV'nin yarısını ödüyor!

Yalçınlar Group, İstanbul’un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece Gölü kıyısında yepyeni ve ayrıcalıklarla dolu Gölmahal’de, KDV’nin yarısını tüketiciler adına ödüyor...

Gölmahal Evleri'nde 1 milyon 295 bin liraya villa!

Doğa dostu Gölmahal Villaları’nda, yangın, patlama, zehirlenme tehlikelerinin yanı sıra çevreye verdiği zararları önlemek amacı ile doğalgaz yerine, hava kaynaklı ısı pompası kullanılıyor...

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları!

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10 peşinatla villa sahibi olunabiliyor.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mesa Nurol Yeşilyaka Su yeni villa fiyatları 2017!

Büyükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile dikkat çeken Yeşilyaka Su projesinde ön talepler toplanıyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. İşte Mesa Nurol Yeşilyaka Su yeni villa fiyatları 2017..

Gölmahal Evleri'nde hemen teslim son 5 villa!

Gölmahal Evleri'nde son 5 villanın satışı devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Gölmahal Evleri projesinde villalar 1 milyon 395 bin dolara tek fiyattan satılıyor...

Ihlamur Evleri Büyükçekmece villa fiyatları!

Ihlamur Evleri Büyükçekmece villa fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Konutların 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandığı proje 250 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları!

Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabilen projede 244 adet bahçeli ev bulunuyor.

Dekar Asmalı Hayat villa fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat villa fiyatları konum ve metrekarelerine göre değişiyor. 4 bin 350 metrekare ticaret alanı bulunan projede peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor.

Bahçeşehir Atmaca villa fiyatları!

Bahçeşehir Atmaca villa fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde teslimler Eylül 2017'de yapılıyor...

Eston Deniz Marina villa fiyatları!

Eston Deniz Marina Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu inşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Eston Deniz Marina villa fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece villa fiyatları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece villa fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 187 villa ve 16 mağaza bulunuyor.

gölmahal villa fiyatları Haberi

gölmahal villa fiyatları


İstanbul’un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece Gölü etrafında yapımı devam eden ve ilk etabı 2013 Haziran’da teslim edilecek Gölmahal Villaları’nda tüketicilere üç ayrı ödeme planı imkanı sunuluyor. Düzenlenen yeni kampanyada %20 peşinatta 36 aya, %30 peşinatta 48 aya, %35 peşinatta ise 60 aya kadar vade farksız vade yapılıyor. Gölmahal’de ayrıca, avantajlı ödeme koşulları dışında da,  uzun vadede mortgage ile 120 aya kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. KDV’nin yarısının tüketiciler adına Yalçınlar Group tarafından ödendiği Gölmahal Villaları’nda fiyatlar şerefiyesine göre 1.295.000 $’dan başlıyor. 


Gölmahal Villaları, suyun, güneşin ve havanın gücünü kullanıyor


GölMahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem...