19 / 05 / 2024

gölmarmaranın yolları genişletildi mi

gölmarmaranın yolları genişletildi mi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler 2 buçuk kilometre uzunluğundaki Gölmarmara ilçesi Yeniköy Mahallesi ve Kemer Damları Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda çalışma yaptı.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Prefabrik ev ve konteynerlerdeki yüzde 1 KDV uygulamasının kapsamı genişledi! Son dakika kararı resmen açıklandı!

Prefabrik ev ve konteynerlerdeki yüzde 1'lik KDV uygulamasının kapsamı resmen genişletildi. İşte ayrıntılar...

Emekli olmak için gün sayanlar dikkat! Daha yüksek maaş alanın yolları nelerdir? İşte maaş arttırma yöntemi!

Çalışanlar çoğu zaman erken emekli olmanın yollarını ararlar. SGK girişi olanlar, çalışma hayatlarının ne zaman son bulacağını araştırıyor. İşte erken emekliliğe dair bilinmesi gerekenler!

TRT bandrol uygulaması genişletildi! O elektrik ürünler de artık listede! Hemen bakın!

TRT e-Bandrol uygulaması kapsamı genişletildi. Yeni eklenen cihazların seri numarası, IMEI numarası ve şasi numarası bulunmayanlar e-bandrol uygulamasından yararlanamayacak.

Aile destek paketine bir yenisi daha eklendi! Kimler yararlanıyor hemen tıklayın görün! Promosyon gibi ballı fırsat

Aile destek paketine vatandaşların ilgisi arttı. Aile destek paketinin kapsamı biraz daha genişletildi. İşte konuyla ilgili detaylar...

60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin! Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi!

"60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin!" sloganıyla tanıtılan Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Devre tatil sözleşmeleri resmen yeniden düzenlendi! Tüketici korumasının kapsamı genişledi! 

Ticaret Bakanlığı, devre tatil sektöründe faaliyette bulunan şirketlerin uymak zorunda oldukları kurallarda güncellemeye gitti ve hizmet satın alan tüketiciler için sunulan koruma kapsamını da genişletti. İşte tüm ayrıntılar...

Başvurana 5 bin 400 ila 7 bin 200 lira arasında ödenecek! Aile desteğinin kapsamı genişletildi..

İhtiyaç sahibi aileler adına geliştirilen Aile Destek Programı'nın kapsamı daha da genişledi. Aile ve Destek Programı’nın kapsamı genişletildiği üzere, Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahibi aileler adına hayata geçirilen Aile Destek Programı'na çalışan ve emeklilerin de başvuru yapabileceğini açıkladı.

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi!

Çeşme koruma ve gelişim bölgesinin sınırları genişletildi. Urla Zeytineli’ndeki karaya yakın bazı küçük adalar da bölge içerisine alındı. Bazı parseller ise  çıkarıldı. 

Kentsel dönüşüm kira yardımının kapsamı genişletildi!

2012'de başlatılan kentsel dönüşüm hamlesiyle bugüne kadar 662 bin bağımsız bölümün dönüşümü gerçekleştirildi.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı dönüşüm projelerine destek veriyor. Bu kapsamda kentsel dönüşüm kira yardımının şartları da genişletildi. 

OSB'lere arsa tahsisi kapsamı genişletildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca hazırlanan OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamının genişletilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu karar ile birlikte OSB'lere arsa tahsisi kapsamı genişletildi. 

Vergi ve imar barışının kapsamı genişletildi!

Vergi ve imar barışı olarak adlandırılan mali affın kapsamı genişletildi. Varlık barışı da dahil edildi. Kayıt dışında olan yurtiçi ve dışı varlıklarını beyan edip yüzde 2 vergi ödeyenlere af geldi...

gölmarmaranın yolları genişletildi mi Haberi

gölmarmaranın yolları genişletildi mi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaptığı yol bakım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler 2 buçuk kilometre uzunluğundaki Gölmarmara ilçesi Yeniköy Mahallesi ve Kemer Damları Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda çalışma yaptı. Ekipler tarafından Gölmarmara göleti nedeniyle sık sık bozulan yol, viraj genişlemesi ve 1 metrelik yükseltme yapılarak vatandaşın kullanımına açıldı. Yapılan çalışmaların ardından asfalt sezonu öncesinde yolun ilk etabı tamamlandı.


Yeniköy Mahallesi Muhtarı Necdet Karakülah, “Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölmarmara göleti nedeniyle sürekli olarak bozulan yolumuza bakım ve onarım yapıldı.  Yaz döneminde asfalt atılacak yolumuzu şimdiden bakım yaparak, hizmetimize sundular. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.




Manisa Büyükşehir...