03 / 05 / 2024

göltaş enerji

göltaş enerji

Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklmaya göre Göltaş Göller Bölgesi Çimento Göltaş Enerji'yi aldı...

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Gıda, enerji ve savunma sanayinden 3 şirket daha borsaya geliyor

SPK halka arz talebinde bulunan üç şirketin halk arzına onay verdi. İşte enerji, gıda ve savunma sanayinde faaliyet gösteren o şirketler...

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

EKK'da gündem enerji ve gıda

Artan gıda fiyatları ve enerji sektöründeki dalgalı fiyatlar ele alındı.

BM: Dünya en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde

Birleşmiş Milletler 105 gün önce 24 Şubat Perşembe tarihinde başlayan Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle tüm dünyanın en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde olduğunu açıkladı. Krizden dünyadaki hiçbir ülkenin etkilenmemesinin mümkün olmadığı ifade edildi.

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi Ataşehir’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan   Erciyas tarafından kuruldu.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Göktekin Enerji Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Göktekin Enerji Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 100 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Göktekin tarafından açıldı.

Güray Enerji Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güray Enerji Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Koçak tarafından kuruldu.

göltaş enerji Haberi

göltaş enerji

Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


21.11.2013 tarihli kamuya yapılan açıklamamız kapsamında; Şirketimizin 05.12.2013 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı'nda alınan kararla

sermayesinin%15,17 'sine sahip olduğumuz iştiraklerimizden Orma Orman Mahsülleri İntegre San.ve Tic. A.Ş.'nin, sermayesinin % 7,34'üne sahip olduğu Göltaş Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin portföylerindeki  % 4,11 oranındaki kısmına tekabül eden 1.316.000 TL nominal değerdeki 1.316.000 adet payın,  yönetim erkini sağlayıcı oranda olmadığı  da gözönüne alınarak ,Deniz Yatırım A.Ş'nin  27.11.2013 tarihli  Değerleme raporu ile bulunan tutar üzerinden %10 iskonto uygulanmak suretiyle toplam 12.931.832 TL'sı  peşin ödemek suretiyle Şirketimizce satın alınmasına karar verilmiş olup, bu suretle %63,58'ine sahip olduğumuz Göltaş Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'deki pay sahipliği oranımız % 67,69'a yükselmiştir. 


Ayrıca %63,58'ine sahip olduğumuz Göltaş Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin...