30 / 04 / 2024

Gölünyazı Göleti yangın

Gölünyazı Göleti yangın

Çorum-Osmancık karayolunun 20. kilometresinde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine ait göletin çevresindeki sazlıkta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında 80 dönümlük sazlık zarar gördü.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Salda Gölü Kayadibi Göleti'nin inşaatına durdurma kararı!

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nü besleyen su kaynakları üzerine Devlet Su İşleri’nin (DSİ) yaptığı Kayadibi Göleti'nde inşaat ile ilgili davada Isparta İdare Mahkemesi’nce ‘ret’ kararı verildi.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

Binalardaki yangın malzemesi sorgulanmalı!

Knauf Insulation Genel Müdürü Emre Gürcan "Yangın güvenliği, yangına karşı dayanımı yüksek sistemlerin oluşturulması ile, sistemlerin oluşturulması ise doğru malzemenin seçilmesi ile olur'' dedi.

9 soruda yangın sigortası!

Forbes Dergisi’nin Akıllı Yaşam ekinde yer alan habere göre,  yangın sigortasında bilinmesi gereken 9 madde bulunuyor. İşte 9 soruda yangın sigortası…

Binaların yüzde 95'i deprem sonrası yangınlara karşı güvenli değil!

Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi 9-10 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak. Abdurrahman Kılıç, yüksek binalardaki yangın riskine dikkat çekti.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

BADER ve Gölet Gönüllüleri'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Bahçeşehir Gölet Gönülleri ile Başakşehirliler Derneği Bahçeşehir Göleti ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Bahçeşehir Göleti 240 milyon TL’ye 2 kat büyüyecek!

Türkiye’de 1979 yılından bu yana Atmaca Elektronik A.Ş. olarak çalışmalarını sürdüren ve bünyesinde Sunny, Jumbo gibi markaları barındıran Atmaca Şirketler Grubu, son günlerde gündemi meşgul eden Bahçeşehir Göleti’yle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Hilti, yangın durdurucu ürünleri ile yapı güvenliğine katkı sağlıyor!

Güvenilir, kaliteli ve inovatif ürünlerin mimarı Hilti, yangın durdurucu ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

İzmir Akalan Göleti Projesi’nde çalışmalar başlıyor!

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yer alan Akalan Göleti Projesi’nde inşa süreci başlıyor. 950 dekar araziyi sulayacak Akalan Göleti Projesi 700 iş gününde bitecek.

Gürültünün Hayatımıza Yansımaları Paneli gerçekleşti!

Türk Akustik Derneği ve Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği işbirliği ile İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde ''Gürültünün Hayatımıza Yansımaları” başlığında panel gerçekleşti.

Gölünyazı Göleti yangın Haberi

Gölünyazı Göleti yangın


Çorum'da çok sayıda göçmen kuşun konakladığı Gölünyazı Göleti çevresinde çıkan yangında 80 dönümlük sazlık zarar gördü.


Çorum-Osmancık karayolunun 20. kilometresinde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine ait göletin çevresindeki sazlıkta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Orman İşletme İl Müdürlüğü ile Çorum Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle iki saatte söndürülen yangın nedeniyle 80 dönümlük alan zarar gördü.


Yetkililer, gölet çevresinde yapılan incelemede herhangi bir hayvanın ölmediğinin ancak birkaç ördek yuvasının yandığının belirlendiğini kaydetti.


Vali Sabri Başköy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının tahminlere göre sıcak havadan kaynaklandığını söyledi.


Soğutma çalışmalarının tamamlandığı alanda yapılan incelemede yaklaşık 80 dönümlük sazlığın zarar gördüğünü ifade eden Başköy, "Şu an itibarıyla yangın tamamen söndürüldü. Herhangi bir ölüm ya da yaralanma oluşmamıştır. Olayla ilgili ekiplerimizin inceleme ve tespitleri devam ediyor" diye...