19 / 05 / 2024

Gölyazı turizm

Gölyazı turizm

Bursa Valiliği ile Nilüfer Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Gölyazı artık bir bütün olarak turizme açılacak.

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Terme Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi!

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Hsbd İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsbd İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Hizni Sakin tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Sekataş İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekataş İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soner Kır tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Nilüfer Gölyazı’da arkeopark oluşturulacak!

Nilüfer Belediyesiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Müzeler Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Gölyazı'da devam eden arkeolojik kazılarda 2500 yıl öncesine ait günlük yaşam, ticaret ve dini inançlara ait önemli bulgular elde edildi

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selattin Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. Meliha Nur Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Tüylüce tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Nilüfer'in çehresi Gölyazı ve Misi projeleriyle değişecek!

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gümüştepe (Misi) ve Gölyazı Mahalleleri’nde gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi vererek destek istedi.

Önel Yapı Dekorasyon İnşaat Elektronik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önel Yapı Dekorasyon İnşaat Elektronik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 140 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

S Çolakoğlu İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Çolakoğlu İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sinan çolak tarafından kuruldu.

Bursa Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi, 2300 yıllık Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başlattı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Çevre düzenlemesi yapılarak Kız Ada'nın kültür turizmine kazandırılması hedefleniyor" dedi.

Manas Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manas Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermayeyle bugün kuruldu!

Gölyazı turizm Haberi

Gölyazı turizm

Bursa´nın en önemli turizm bölgesi olan Gölyazı´da bulunan tarihi ve doğal sit alanlarının turizme kazandırılabilmesi için yapılan protokol imza törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Vali Yardımcısı Bilal Çelik katıldı. Yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlarda ilgi odağı haline gelen Gölyazı Mahallesi´nin eksikliklerinin giderilmesi ve turizmden hak ettiği payı alması için yapılan protokol ile sadece Gölyazı Mahallesi değil Uluabat gölü ve çevresi de koruma altına alınacak.



Gölyazı Mahallesinin hak ettiği yere gelmesi için bu tip çalışmalar yapıldığını belirten Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Bursa´mızın tabi ki bir çok değeri var bunlardan bir tanesi de Gölyazı´dır. Şu anda Bursa ile ilgili bir çok tanıtım faaliyetlerimiz var. Bu faaliyetlerde en çok dikkati çeken yerlerden bir tanesi Gölyazı. Hem yerel, hem...