18 / 05 / 2024

Gömeç Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

Gömeç Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

Balıkesir’in Gömeç ilçesine bağlı Ulubeyler Mahallesi’nde Gömeç Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye yeni bir spor kompleksi yapılmasına ait çalışmalarda son viraja gelindi.

60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin! Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi!

"60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin!" sloganıyla tanıtılan Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Borsa İstanbul rekorlara doymuyor! Borsa günü rekorlar ile tamamladı

Borsa İstanbul, uzun zamandır olduğu gibi bugün de günü rekor ile kapattı. İşte detaylar…

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Gömeç tarafından kuruldu!

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kira depozito iadesi güncel kira ile mi olur?

Gayrimenkul kiralamalarında kiracıdan alınan depozito sözleşme bitiminde belli şartlarda iade edilebiliyor. Peki, kira depozito iadesi güncel kira ile mi olur?

Çeşme Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 12 milyon 150 bin TL'ye satıyor...

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Kanal İstanbul'un depremde göçme riski var mı?

Deprem Mühendisi Mehmet Nuray Aydınoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporundaki incelemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.. Prof. Dr. Aydınoğlu, Kanal İstanbul'un depremde göçme riski olduğunu söyledi.

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

194 bin bina riskli!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İstanbul depremine ilişkin konuştu. İBB'nin çalışmalarına göre İstanbul’da en az 100 bin bina göçme riski ile karşı karşıya. Bu 600 daire anlamına geliyor.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Servet GYO birleşme işlemine ilişkin güncellenen evrakları yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birleşme işlemine ilişkin güncellenen evraklar ile ilgili açıklama yaptı...

Gömeç Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Haberi

Gömeç Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

Balıkesir’in Gömeç ilçesine bağlı Ulubeyler Mahallesi’nde Gömeç Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye yeni bir spor kompleksi yapılmasına ait çalışmalarda son viraja gelindi.

İçerisinde çocuk oyun grupları ve mahalleli kadınların spor yapabilecekleri ekipmanların da bulunduğu spor kompleksinde; basketbol, futbol ve voleybol sporlarının yapılabileceği bildirildi.

Ulubeyler Mahallesi’nde süren spor kompleksi çalışmalarının kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını kaydeden Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa mahalleye kazandıracakları kompleksin mahalle halkının hizmetine sunulması için son çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, bu konuda kendilerine destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve emeği geçenlere teşekkür...