04 / 05 / 2024

gömme rezervuar tema

gömme rezervuar tema

Tema Banyo, AR-GE ekiplerinin uzun çalışmalar sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünü yerden basmalı gömme rezervuar ile toplu yaşam alanlarında tam anlamıyla hijyen sağlayacak...

Tema İstanbul 2'de 6 günde 1000 konut satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen "Tema İstanbul 2’ projesi dahilinde 6 günde yaklaşık 3 milyar lira değerinde 1000 konutun satışı gerçekleşti. 

Tema İstanbul güncel fiyat listesi 2017!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Atakent Tema İstanbul güncel fiyat listesi 2017...

İşte Selena Gomez'in muhteşem evi!

Selena Gomez, California’dan ev aldı. Ev için 2.25 milyon dolar ödeyen Gomez ‘in evinde kubbe tavanlı evde geniş gömme dolaplar, dört banyo, dört yatak odası, tenis kortu bulunuyor

ERA Türkiye, Anneler Günü’nü TEMA’ya bağış yaparak kutluyor!

Türkiye’ye geldiği günden itibaren paydaşlarına verdiği değerle ön plana çıkan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Anneler Günü’ için tüm franchise’ları adına TEMA’ya bağışta bulunacak.

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul'a satış müdürü oldu!

Avrupa Konutları'nın efsane satış takımından Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul projesine satış müdürü oldu.

Temaşehir Konya daire fiyatları güncel!

Toplam 740 daire ve 165 ticari birimden meydana gelen Temaşehir Konya projesi Konya Meram'da hayata geçiriliyor. İşte Temaşehir Konya daire fiyatları güncel....

Daireleri genişletip satışları uçuruyor!

Alman Hafele, inovasyon ve Ar-Ge gücü ile konutların metrekarelerini büyütüyor. Örneğin 42 metrekare bir daire, gömme mutfakla veya duvar içine sürgülü kapılarla 74 metrekareye yükselebiliyor.

Banyolarda gömme rezervuar devrimi!

Son kullanıcıların yüzde 90’ı banyosunun temiz ve hijyenik olmasına yüzde 60’ı ise ferah ve iç açısı olmasını dikkat ediyor.

Konya Tema Şehir güncel daire fiyatları!

60 bin metrekare alanda hayata geçirilen Konya Tema Şehir Konutları 28 blokta 728 daire ve 152 mağazadan meydana geliyor. Konya Tema Şehir güncel daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor.

Konya Temaşehir Evleri fiyat listesi!

Konya Temaşehir Evleri fiyat listesi 350 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Konya Temaşehir projesinde 0,79 faizle 240 ay vade avantajı sunuluyor...

Tema İşletmecilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema İşletmecilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Semih Mercan imzasıyla kuruldu.

gömme rezervuar tema Haberi

gömme rezervuar tema

Tema Banyo, hijyen konusunda tüm beklentileri karşılayacak yepyeni bir çözümü hayata geçirdi. Tema Banyo Ar-Ge ekiplerinin uzun çalışmaları sonucunda geliştirdiği, yerden basmalı ‘gömme rezervuar’ ile hastanelerden havaalanlarına kadar toplu yaşam alanlarında tam hijyen sağlanırken aynı zamanda klasik gömme rezervuarların yanlış kullanımından kaynaklı maliyet artışlarının da önüne geçilebilecek..!


Dünyada ve Türkiye’de nüfusun ortalama yüzde 3’ünün Vandal eğilimli olduğuna dikkat çeken Tema Banyo yetkilileri, “Ar-Ge ekibimizin geliştirdiği ürünümüz yerden basmalı gömme rezervuar vandalizmin yarattığı sıkıntıyı tam anlamıyla çözüyor. Düşük ses seviyesi, dolum kolaylığı, 2.75 lt/sn boşaltma hızı, çelik kumanda paneli, yerden ayak basma kumanda sistemi gibi özellikleri ile bu yenilikçi ürünümüz sektörde ön plana çıkıyor” açıklamasını yaptı. 


Maliyet avantajı yaratacak!


Yeni ürünün; Vandal eğilimli kullanıcıların klasik gömme rezervuarların basma butonlarını kırmaları, görüntü kirliliğinden gibi...