05 / 05 / 2024

Gonca Sönmezoğlu kimdir

Gonca Sönmezoğlu kimdir

Turkhousing Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Sönmezoğlu, konut satışının en çok İstanbul, Bursa ve Trabzon'da gerçekleştiğini söyledi. Sönmezoğlu,''Ortadoğu'nun haricinde diğer ülkelerden de gayrimenkul olarak Türkiye'ye yatırımlar devam ediyor'' dedi.

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Sönmezoğlu 5 yeni projeye başlıyor!

Sönmezoğlu A.Ş. 2018 yılı itibariyle ilçe genelinde 5 büyük projenin daha startı verdi. Sönmez Budak, “Sönmezoğlu A.Ş. olarak 30 yıldır İzmir’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. " dedi.

Sönmezoğlu Güzelkent Konutları fiyatlar!

Güzelkent Konutları İzmir Seferihisar'da 8 blok olarak hayata geçirildi. Projede Sönmezoğlu Yapı imzası bulunuyor...

Yabancı gayrimenkul yatırımcılarının gözü açıldı!

TURKHOUSİNG Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Sönmezoğlu, yabancı yatırımcının yüzde 70 karla gayrimenkul sattığını belirtti. Sönmezoğlu, Bursa'daki konut fiyatlarına değindi.

Yabancılar 2017'de daha çok ev alacak!

Turkhousing Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Sönmezoğlu, konut satışının en çok İstanbul, Bursa ve Trabzon'da gerçekleştiğini söyledi. Sönmezoğlu,''Ortadoğu'nun haricinde diğer ülkelerden de gayrimenkul olarak Türkiye'ye yatırımlar devam ediyor'' dedi.

Yabancıların Türkiye'de emlak ilgisi devam ediyor!

Turkhousing Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Sönmezoğlu, Türkiye’nin halen güven duyulan bir liman olması nedeniyle gayrimenkulde Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini söyledi.

Kayhan Çavuşoğlu kimdir?

Kayhan Çavuşoğlu, Mayıs 2015'ten beri Pazarlama Müdürü olarak hizmet verdiği Dumankaya İnşaat'tan ayrıldı. Peki, Kayhan Çavuşoğlu kimdir? Kayhan Çavuşoğlu ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor?

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Nihat Uzunoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Nihat Uzunoğlu kimdir?

Gonca Sönmezoğlu kimdir Haberi

Gonca Sönmezoğlu kimdir

Yabancı yatırımcılar en çok İstanbul, Bursa ve Trabzon'u tercih ediyor. Gonca Sönmezoğlu, ''Bursa dağından denizine, tarihi zenginliğinden ulaşımına kadar yatırımcının gözdesi"dedi. 


Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisinin her geçen gün arttığını ifade eden Turkhousing Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Sönmezoğlu, en çok ise İstanbul, Bursa ve Trabzon'dan gayrimenkul satışı olduğunu söyledi. 


Türkiye genelinde 2016 yılında yabancılar 18 bin 189 konut satın aldı. Yabancılar İstanbul'dan 6 bin, Bursa'dan bin 500 ve Trabzon'dan ise bin konut aldı. En çok konutu ise 3 bin konutla Iraklılar aldı. Irak'ı Suudi Arabistan, Kuveyt, Afganistan ve İngiltere takip ediyor. 


Türkiye açısından 2016 yılının sıkıntılı geçtiğini ifade eden Turkhousing Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Sönmezoğlu, "Belirli süreçlerde yavaşlamalar olmasına rağmen, çabuk atlattık. Şu anda Ortadoğu'nun haricinde diğer ülkelerden...