27 / 04 / 2024

Sönmezoğlu 5 yeni projeye başlıyor!

Sönmezoğlu 5 yeni projeye başlıyor!

Sönmezoğlu A.Ş. 2018 yılı itibariyle ilçe genelinde 5 büyük projenin daha startı verdi. Sönmez Budak, “Sönmezoğlu A.Ş. olarak 30 yıldır İzmir’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. " dedi.



İZMİR’de faaliyet gösteren inşaat firmalarından biri olan Sönmezoğlu A.Ş. yatırımlarının yönünü Seferihisar’a çevirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre, firmalarının Seferihisar’ın ruhuna uygun olarak ürettiği, binalarla ilçede yaşamak isteyenlere yüksek konforlu yaşam alanlan sunduğunu ifade eden Sönmezoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Budak, “Geçen beş yıl içinde yüzlerce bina tamamlayarak sıcak yuvaları müşterilerimize teslim ettik. 2018 yılı itibariyle ilçe genelinde 5 büyük projenin daha startı verildi. Güzelkent, Rüyakent, Uygarkent, Aykent ve İpek Villaları 2018 yılından itibaren başlayarak, 2019 yılı Ağustos ayma kadar teslim edilecek. Ayrıca site konsepti dışında, firma tek blokluk apartman seçeneklerini de müşterilerimize sunuyoruz” diye konuştu.

Hedeflerinin Seferihisar’ı tercih eden insanlara daha kaliteli, modem konutları uygun fiyatlarla sunmak olduğunu söyleyen Sönmez Budak, “Sönmezoğlu A.Ş. olarak 30 yıldır İzmir’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Binlerce vatandaşımızı ev sahibi yapmanın ve bizimle birlikte hareket ederek yatırım yapan müşterilerimizin memnuniyetini görmek bizim için çok değerli. Seferihisar ilçe merkezi ve Sığacık’ta birçok proje gerçekleştirdik. Yaptığımız binaların tamamı günümüz inşaat teknolojisi standartlarında, kaliteli malzemeler tercih edilen akıllı evler. Biz binaları inşa ederken, burada yaşayacak insanların 15-20 sene sonra karşılaşabilecekleri sorunları da düşünerek projeler üretiyoruz. Bu nedenle . Seferihisar’ın büyüme raporlarım çok yalandan takip ediyoruz. Sitelerimizde 7/24 güvenlik, kapalı ve açık otoparklar, akıllı ev sistemleri, havuz, spor salonları gibi seçenekler sunuyoruz” dedi.

Web: http://sonmezogluyapi.com/


Geri Dön