10 / 05 / 2024

Sönmezoğlu izmir projesi

Sönmezoğlu izmir projesi

Sönmezoğlu A.Ş. 2018 yılı itibariyle ilçe genelinde 5 büyük projenin daha startı verdi. Sönmez Budak, “Sönmezoğlu A.Ş. olarak 30 yıldır İzmir’de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. " dedi.

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Bir İyilik Sıcak Bir Yuva projesi kapsamında yapılan 1753 konut teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV),Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik olarak başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesi kapsamında hayata geçirdiği 1753 "iyilik konutu"nu teslim etti.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  kura çekilişi ne zaman? TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019  başvuru şartları neler? İşte TOKİ Yozgat Mutafoğlu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla​...

Sönmezoğlu izmir projesi Haberi

Sönmezoğlu izmir projesi

İZMİR’de faaliyet gösteren inşaat firmalarından biri olan Sönmezoğlu A.Ş. yatırımlarının yönünü Seferihisar’a çevirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre, firmalarının Seferihisar’ın ruhuna uygun olarak ürettiği, binalarla ilçede yaşamak isteyenlere yüksek konforlu yaşam alanlan sunduğunu ifade eden Sönmezoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Budak, “Geçen beş yıl içinde yüzlerce bina tamamlayarak sıcak yuvaları müşterilerimize teslim ettik. 2018 yılı itibariyle ilçe genelinde 5 büyük projenin daha startı verildi. Güzelkent, Rüyakent, Uygarkent, Aykent ve İpek Villaları 2018 yılından itibaren başlayarak, 2019 yılı Ağustos ayma kadar teslim edilecek. Ayrıca site konsepti dışında, firma tek blokluk apartman seçeneklerini de müşterilerimize sunuyoruz” diye konuştu.

Hedeflerinin Seferihisar’ı tercih eden insanlara daha kaliteli, modem konutları uygun fiyatlarla sunmak olduğunu söyleyen Sönmez Budak, “Sönmezoğlu A.Ş. olarak 30 yıldır İzmir’de faaliyetlerimizi...