02 / 05 / 2024

göncü

göncü

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Mari Rezidans, İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Projenin temeli önümüzdeki ay atılacak...

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Marmara 3.1 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük depremin öncüsü mü? SON DAKİKA!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da dün akşam meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki bu deprem, beklenen büyük depremin öncüsü mü? İşte detaylar...

Volkswagen, bu ayki üçüncü zammını da yaptı; İşte güncellenen yeni Volkswagen fiyat listesi

Artan dolar kuru karşısında otomobil üreticileri araç fiyatlarına zam yapmaya devam ediyor. Bu kez zam haberi Volkswagen'den geldi. Ünlü marka Haziran ayı içerisinde üçüncü kez fiyatlarını güncelledi. İşte detaylar...

İvme Madencilik Yapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvme Madencilik Yapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Güncüm tarafından kuruldu.

Carrefoursa’da beyaz peynirin kilosu 129 liraya düştü! 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yiyecekten temizliğe, sebzeden et reyonuna farklı ürün gruplarında fırsatlar sunan marketler zincirinde Altınkılıç Fatih Klasik Beyaz Peynir’in kilosu 219 liradan 129,95 liraya, Calmio Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 600 gr paketi 107,90 TL yerine 79,95 TL’ye satılıyor. Peki Carrefoursa’da başka günc

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Ge Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ge Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Emre Göncü tarafından kuruldu.

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da Onur Göncü tarafından kuruldu.

Cesa Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Celal Göncüler ve Sait Tirsi ortaklığında kuruldu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Zonguldak'ta binanın 4’üncü katına çıkan iş makinesi görenleri şaşırttı!

Zonguldak Gazipaşa Caddesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın 4’üncü katına çıkan paletli iş makinesi görenleri şaşırttı. 

göncü Haberi

göncü

İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de yaşama geçirilen Mari Rezidans, Yeşildağ İnşaat ve Göncü İnşaat ortak projesi olarak yükseliyor.



İnşaat çalışmalarının Temmuz 2013'te başlayacağı Mari Residence'ta daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Okmeydanı Darülaceze'ye yakın konumlanacak Mari Residence Kağıthane'de E-5 Otoyolu üzerinde inşa edilecek.


Mari Rezidans projesinin sosyal alanları arasında, sinema salonu, hobi odası, çocuk odası, sauna, hamam ve fitness center bulunuyor.


2+1 dairelerin 100 metrekare ile 105 metrekare, 3+1 dairelerin 115 metrekare ile 135 metrekare alana sahip olduğu Kağıthane Mari Residence, 137 daireden oluşuyor.


15 katlı 2 bloktan oluşan Mari Rezidans Kağıthane'de konut sahibi olmak için yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanmak mümkün.



Teslimlerin Temmuz 2014'te yapılması planlanan Mari Residence Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 400 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatları 600 bin TL'den...