22 / 05 / 2024

Gönen Biyokütle Enerji Santrali inşaatı son durum

Gönen Biyokütle Enerji Santrali inşaatı son durum

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönen Organize Sanayi Bölgesi’nde iki ay önce yapımına başlanan ve Ağustos ayında tamamlanması beklenen Biyokütle Enerji Santrali’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kypsela Biyokütle Ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Kypsela Biyokütle Ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Gülşah Kaplan tarafından kuruldu.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Balıkesir Gönen'de!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, ulaşım kolaylığı ve çevresel özellikleriyle gayrimenkul yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Yerli ve yabancı yatırımcılar Gönen'den çiftlik alıyor!

Büyük şehirlere yakın olma özelliğiyle bilinen Gönen, yerli yabancı yatırımcıların çiftlik için arazi alın ve satın yapanların ilgilendiği bir bölge haline geldi.

Gönen'de kiralık ev fiyatları arttı!

Kovid-19 salgını sebebiyle büyükşehirlerden uzaklaşmak isteyenler Balıkesir Gönen'i tercih ediyor. Gönen'e olan talebin artmasıyla birlikte ev fiyatları da arttı.

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Balıkesir Gönen'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 548 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Gönen Biyokütle Enerji Santrali inşaatı son durum Haberi

Gönen Biyokütle Enerji Santrali inşaatı son durum


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönen Organize Sanayi Bölgesi’nde iki ay önce yapımına başlanan ve Ağustos ayında tamamlanması beklenen Biyokütle Enerji Santrali’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.


Gönenli İşadamı Müteşebbis İbrahim Mutlu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığında inşasına başlanan, Avrupa İmar Bankası (EBRD) tarafından vizyon proje seçilen, finansmanı Midseff fonundan karşılanan Biyokütle Enerji Santrali, Eylül ayı itibariyle kanola sapı, domates sapı gibi günlük yaklaşık 700 ton her türlü bitkisel kalıntıdan 30 MW elektrik üretecek. Bölgenin kalkınma vizyonunu yansıtacak projenin detayları hakkında yetkililerden bilgi alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, enerji açığını kapatıp dışa bağımlılığı azaltacak her yatırımın ülkenin geleceğine büyük fayda sağlayacağını belirtti.



Balıkesir Büyükşehir...