03 / 05 / 2024

Gönen Küçük Sanayi Sitesi

Gönen Küçük Sanayi Sitesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarımı, kaplıca turizmi ve sanayisiyle öne çıkan Gönen'de yeni yapılacak ikinci kısım Küçük Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Ems Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ems Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Şanlı tarafından kuruldu.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Gönen'de kiralık ev fiyatları arttı!

Kovid-19 salgını sebebiyle büyükşehirlerden uzaklaşmak isteyenler Balıkesir Gönen'i tercih ediyor. Gönen'e olan talebin artmasıyla birlikte ev fiyatları da arttı.

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Güneş elbuğa taarfından kuruldu.

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Gökşen tarafından kuruldu.

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Akkuş ve Onur Çaça tarafından kuruldu. 

Asebel İnşaat Otomotiv Lojistik Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asebel İnşaat Otomotiv Lojistik Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Yılmaz tarafından kuruldu.

Gönen Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Gönen Küçük Sanayi Sitesi


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarımı, kaplıca turizmi ve sanayisiyle öne çıkan Gönen'de yeni yapılacak ikinci kısım Küçük Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Başkan Uğur'un yanı sıra temel atma törenine Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Gönen AK Parti İlçe Başkanı Samet Bıyıklı, Bandırma AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı, Genel Sekreter Osman Yenidoğan, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları, BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Yeşil Gönen Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İlhan Aydın ve sanayi sitesi esnafları katıldı. Kalkınan ve büyüyen Gönen'in geleceğe ümitle baktığını ifade eden Başkan Ahmet Edip Uğur, Gönen'in mevcut sanayi sitesinin esnafın ihtiyacını karşılayamadığını, böylelikle yeni bir sanayi sitesinin gündeme geldiğini söyledi. Gönen Belediyesi'nin katkılarıyla rezerv alanda yapılan imar değişikliğiyle 2....