11 / 05 / 2024

gönen toki projesi

gönen toki projesi

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Burdur Gölhisar TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Gönen Sarıköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Gönen Sarıköy projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TANAP projesinin Gönen etabında çalışmalar başladı!

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin Gönen etabında çalışmalar başladı.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 6 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü 2016!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 08 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulüyle satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen son başvurusu ne zaman?

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları!

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları 8 Ağustos'ta başladı. Projede 6 adet daire bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü!

Toplam 6 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü...

TOKİ Balıkesir Gönen başvuru işlemleri!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 08 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunuluyor.

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

gönen toki projesi Haberi

gönen toki projesi

2023 yılına kadar dar gelirli aileler için toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta projesi için düğmeye bastı.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin Isparta projesi Gönen ilçesinde hayata geçirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Gönen ilçesi Gönen Mahallesi'nde yükselecek olan olan TOKİ Isparta projesinde toplam 71 adet konut yer alacak.

Ispartalıların yüzünü güldüren TOKİ Isparta Gönen projesinin yer tesliminden itibaren 400 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2022/772639 
1-İdarenin