04 / 05 / 2024

gönen yol sorunu

gönen yol sorunu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırım ve hizmetleri yerinde incelemek ve bölge halkının taleplerini ilk ağızdan dinlemek için oyası, pirinci ve kaplıcalarıyla marka olan Gönen ilçesine çıkarma yaptı.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Yerli ve yabancı yatırımcılar Gönen'den çiftlik alıyor!

Büyük şehirlere yakın olma özelliğiyle bilinen Gönen, yerli yabancı yatırımcıların çiftlik için arazi alın ve satın yapanların ilgilendiği bir bölge haline geldi.

Gönen'de kiralık ev fiyatları arttı!

Kovid-19 salgını sebebiyle büyükşehirlerden uzaklaşmak isteyenler Balıkesir Gönen'i tercih ediyor. Gönen'e olan talebin artmasıyla birlikte ev fiyatları da arttı.

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4  maddelik analizi...

Balıkesir Gönen'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 548 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Gümüş tarafından kuruldu.

Göker Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Göker Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kına tarafından kuruldu.

Balıkesir Gönen'de 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 979 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de 6.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen'de yer alan gayrimenkulü 6 milyon 979 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gönen Tarihi Köy Enstitüsü Binası'nın restorasyonu meclis gündeminde!

Isparta'nın Gönen ilçesinde bulunan Tarihi Köy Enstitüsü Binası'nın restorasyon ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gönen'de 5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Gönen İcra Dairesi, Buğdaylı mahallesi Mezarlıkaltı mevkinde bulunan çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 96 bin 600 TL'ye satışa çıkardı.

gönen yol sorunu Haberi

gönen yol sorunu

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Uğur, ilk olarak Gönen Belediyesi'ni ziyaret etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye yönelik çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Uğur, belediye ziyareti sonrasında Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş ve partililerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretinde istikrar vurgusu yapan Başkan Uğur, merkezi hükümet ve yerel yönetimlerin uyumlu çalışmasıyla Gönen'in sorunlarının kısa sürede çözüme ulaştıracaklarını söyledi. Gönen çarşı merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal mahallelere yaptığı yatırımları takip eden Başkan Uğur, ŞarolukGeyikli kırsal mahallesindeki 5 kilometrelik yol yapım çalışmasını yerinde inceledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, 20 trilyon yatırımla araç parkını geliştirdiğini ve...