01 / 05 / 2024

Gönülbükü Konakları

Gönülbükü Konakları

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Emekli olmak isteyenlere yeni bilet kısmi emeklilik! 3600 gün, aylık 7.500 lira maaşa en az +2.500 lira ek zam!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasından faydalanamayanlara müjde geldi. Yeterli prim ödeme gün sayısını doldurmayan bireyler için kısmi emeklilik seçeneği önemli bir fırsat sunuyor. İşte detaylar...

Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili başladı. Bu kapsamda tüketiciler marketlerin hizmet verip vermeyeceğini sorguluyor. Peki, zincir marketler bayramın 1. günü çalışacak mı? İşte detaylar...

Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü haziran ayının kaçıncı haftası?

Babalar Günü'ne kısa süre kala vatandaşlar haziran ayının hangi günü olduğunu sorgulamaya başladı. Peki, Babalar Günü ne zaman? İşte detaylar...

3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'nin yasalaşmasıyla yeni emeklilik düzenlemesinde detaylar netleşiyor. 3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Borsa arife günü açık mı? Borsada hangi günler işlem yapılacak? Bankalar bayramda hangi günler açık?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Borsa İstanbul’da ve bankalarda hangi günlerin tatil olduğu merak ediliyor. Yatırımcılar arife günü işlemlerin saat kaça yapılacağını araştırıyor. İşte detayları haberimizde…

Dolarda 2 gün sonra kıyamet kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin!

Dolarda 2 gün sonra kıyamet kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin!

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

Gram altın cuma günü rekor kırdı. 1190 TL seviyelerine yükselen gram altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı! Hemen bakın...

New York borsası karışık! Günü karışık seyirle kapattı

New York borsası, ABD'li bankaların bilançolarındaki kötü gidişat üzerine günü karışık seyirle tamamladı.

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar 11 gün sonra böyle olacak!

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell geçtğimiz gün aralık ayı faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gelen açıklamalardan sonra dolar endeksi 105 seviyesine kadar düşerken dolar kurunun 11 gün sonra yönünün nasıl olacağı belli oldu. 

Bir köşede euro bekletenler beklediğiniz gün geldi! Euro için kader günü! Bakın euro böyle olacak

Son dakika euro kurundaki gelişmeler heyecanla takip ediliyor. Bugün euro için kader günü. Bir köşede euro bekletenler euro kurunun ne kadar olacağını merak ederken analistlerden açıklama geldi. bakın euro böyle olacak.

Gönülbükü Konakları Haberi

Gönülbükü Konakları

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da inşa edilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı Arın Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan’ın ev sahipliğinde yapıldı. Merakla beklenen Gönülbükü Konakları'nın lansmanına Feryal Gülman, Esra Oflaz, Defne-Sinan Özer, Arzu Savgı, Aynur Özderici, Nihan-Mehmet Cansun, Mustafa Arıcı, Emir Bahadır gibi isimler katıldı.

Serdar Turhan yaptığı konuşmada “Doğayı ve insanı bir araya getirmek isteğimizi gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

14 bin 167 metrekare alan üzerinde inşa edilen Gönülbükü Konakları Bodrum Demirbükü Koyu'nda inşa ediliyor. Arın Gayrimenkul Yatırım imzası taşıyan projede 23 adet 5+1 konak bulunuyor. Gönülbükü Konakları, Haziran 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Her biri 422 metrekare alana sahip konakların yer aldığı proje 1,5 km sahil boyu özel iskele, plaj, restoran ve cafe yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. 

Web: https://www.gonulbukukonaklari.com/
Telefon: 0...