02 / 05 / 2024

Gönye Proje Tasarımları

Gönye Proje Tasarımları

Bugüne kadar Leed ve Bream sertifikası almaya hak kazanmış Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Gönye Proje Tasarım Makyol Yaşam'ın örnek dairelerini tasarladı!

Gönye Proje Tasarım, dekorasyon çalışmasını üstlendiği Makyol Yaşam projesinin örnek dairesindeki mobilyaların tasarımını da gerçekleştirdi.

Gönye Proje Tasarım 5. yaşını kutluyor!

Gönye Proje Tasarım, beşinci yaşını kutluyor. Şubat 2010’da kurulan Gönye, bu kısa sürede birçok büyük projede çözüm ortağı olarak yer aldı ve gerek yurtiçi gerek yurtdışında çok sayıda ödüle layık görüldü.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi Cengiz Güneş tarafından 2 milyon TL sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 

Arsa Garden Pejzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaet Limited Şirketi kuruldu!

Arsa Garden Pejzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaet Limited Şirketi Cengiz Güneş tarafından 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 9 Ekim 2017'de 100 bin TL sermaye ile Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Gönye Proje Tasarımları Haberi

Gönye Proje Tasarımları

Çözüm ortağı olduğu inşaat ve gayrımenkul yatırım şirketleri ile birlikte rezidans, toplu konut ve ofis projeleri başta olmak üzere birçok iç mimari çalışmaya imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, tasarımlarını çevresel kriterleri dikkate alarak sürdürülebilir iç mekan anlayışı ile biçimlendiriyor.


İç mekanların çevresel kriterlerle ele alınmasının sürdürülebilir mimarlık için en önemli ve vazgeçilmez adımlarından biri olduğunu öne süren iki ortak, projelerinde üretimden nakliyeye, montaj aşamasından kullanıma kadar olan tüm süreci analiz ederek, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyecek nitelikte malzemeler kullanıyorlar.


Yeni nesil rezidans, toplu konut ve ofis projelerinin ‘lüks’ yaşam tarzını vurgulayan yaklaşımlarının çevreci bir bakış açısıyla yorumlanabileceğini dile getiren Mimar Yelin Evcen, lüksün çağımızda artık bilinçsiz tüketim ve israf seviyesinde olmaması...