13 / 05 / 2024

Good Investments İnşaat

Good Investments İnşaat

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Walid A. Almhd Alkasem ve Mohammad O. M. Alkasem ortaklığında kuruldu.

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ganem K.F.M.A tarafından kuruldu.

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye ile Ercan Oral tarafından kuruldu.

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Godwın I. Iloh tarafından kuruldu.

Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alptekin tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Walid A. Almhd Alkasem ve Mohammad O. M. Alkasem ortaklığında kuruldu.

Schmid Pekintaş Investments İnşaat Enerji ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Schmid Pekintaş Investments İnşaat Enerji ve Teknoloji Anonim Şirketi, C. Mathias Schmid, Özhan Olcay, Günter Bauer, Özkan Olcay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Good Investments İnşaat Haberi

Good Investments İnşaat


Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Walid A. Almhd Alkasem ve Mohammad O. M. Alkasem ortaklığında kuruldu.


Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.) Her türlü inşaat taahhüt...