08 / 07 / 2024

Goodmans Fields

Goodmans Fields

Londra bazlı bir gayrimenkul şirketi olan Physkos Property, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kişiye özel servisler sunarak gayrimenkul danışmanlığı konusunda hizmet veriyor.

Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F. Nashad tarafından kuruldu.

Ford, 1,6 milyar dolarlık yatırımını iptal ediyor!

Ford Üst Yöneticisi (CEO) Mark Fields, bugün düzenlediği basın toplantısında, Meksika'da yapacağı ve 1,6 milyar dolara mal olacak fabrikanın iptal edilmesinin planlandığını açıkladı.

Goodman's Fields'da her ünitenin kendi bahçesi var!

Physkos Property, Berkeley Homes'un projelerinden biri olan Goodman's Fields projesinde ortak çalışma yapıyor. Londra'nın doğu bölgesinde, yedi dönüm arazi üzerine kurulu proje, City Bölgesi'nin en prestijli projesi olarak hayata geçiyor.

Goodmans Fields Haberi

Goodmans Fields

Londra bazlı bir gayrimenkul şirketi olan Physkos Property, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kişiye özel servisler sunarak gayrimenkul danışmanlığı konusunda hizmet veriyor. 2009 yılında Emre Bilgin tarafından kurulan, butik bir bakış açısıyla kişiye özel hizmet sunarak müşteri beklentilerine cevap veren Physkos Property, Londra gayrimenkul sektöründeki bilgisi ve tecrübesi ile farkını ortaya kuruyor. 


Son yıllarda sadece iş ve tatil amaçlı seyahatlerin ötesinde; yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen Londra, hem dünyanın önemli finans merkezlerinden biri olarak hem de sanat, tarih, eğlence ve yeme-içme kültürü açısından dikkatleri üzerine topluyor. Bu doğrultuda Physkos Property, yatırımcıları, beklentilerini karşılayacak doğru gayrimenkul projeleri ile buluşturmak için Londra’nın en öncelikli lokasyonları ve projeleri hakkında yerel bilgiye sahip bir ekiple çalışıyor.  


Londra’nın başlıca inşaat şirketleri ile yakın çalışan...