27 / 04 / 2024

Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F. Nashad tarafından kuruldu.



Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F. Nashad tarafından kuruldu.

Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü ham petrol, süper benzin, gaz, motorin, fueloil likit, petrolden yapılan ürünler, asfalt, zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtımını, ithalatını ve ihracatını yapmak, dolum tesislerini kurmak. 2- Petrol ve petrol yan ürünleri, maden yağlar alabilir, salabilir, ithal edebilir. Konu ile ilgili tesisler, akaryakıt satış ve servis istasyonları ile bunlara müteferri tesisleri kurabilir, alabilir, kiralayabilir, işletebilir, kiraya verebilir, satabilir, devredebilir. Her türlü gerçek kişi. tüzel kişi,kurum, kuruluş, belediye ve birliklerin akaryakıt, fuel-oil, madeni yağ ve yan ürün ihtiyacını karşılamak için yurt içi ve yurt dışında kurulmuş ve kurulacak yerli ve yabancı şirketler ve kişilerle anlaşma, sözleşme, ortaklık yapabilir, her türlü taşınır ve taşınmaz mal kazanabilir/edinebilir, kiralaya bilir, işletebilir, kiraya verebilir, satabilir, devredebilir. 3- Yurt içinde ve yurt dışında ticari, mali ve idari danışmanlığı yapmak, 4- Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak 5- Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkulleri , menkul mallar , şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması, satılması, kiraya verilmesi, kiraya alınması, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili, tasarruflarında bulunulması; 6- Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını , kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri, alacak ipotekleri, teminat ipotekleri, kefalet ipotekleri alınması, verilmesi, her türlü teminat ve kefaletlerin verilmesi , alınması , ticari işletme rehini akdedilmesi; 7- Şirketin konusu ile ilgili her türlü markaların , ihtira hakları ve beratlarının , ruhsatnamelerin, ustalık haklarının , ticaret unvanlarının , brövelerin alınması , satılması, kiraya alınması, kiraya verilmesi, 8- Gerek 6224 sayılı yabancı sermayeyi teşvik kanunu gerekse sonradan çıkarılan kanun hükmünde kararname, yönetmelik hükümlerine göre şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan gerçek ve tüzel kişiler ile şirket teşkili ortak girişimlerde bulunulması mevcut ticari işletmelere iştirak edilmesi, 9- Şirket işleri için gereli taşıtları iktisap etmek devretmek ve bunların üzerinde ayni ve şahsi tasarrufta bulunmak.


Geri Dön