11 / 05 / 2024

Goodyear Kavşağı ne zaman açılacak

Goodyear Kavşağı ne zaman açılacak

Kavanlar İnşaat, hem hastane, otel AVM, kongre merkezi bulunan Symbol Kocaeli'ye ulaşımın kolaylaşması, hem D-100'de trafiğin rahatlaması hem de MOBESKO, Metro gibi tesislere ulaşım için köprülü kavşak yapımını taahhüt etmişti.

Goodyear Kavşağı'nın temeli 18 Ocak'ta atılacak!

Yeni yılın ilk meclis toplantısında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Goodyear Sapağına Kavanlar İnşaat tarafından yapılan köprülü kavşağın temelinin 18 Ocak’ta atılacağını belirterek, herkesi açılışa davet etti.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Sultangazi Metris Kavşağı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi Metris Kavşağı - Avrupa Konutları Arası Tem Güney Yan yolu Yol Kavşak Uygulama Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Outlet Kavşağı ne zaman tamamlanacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Outlet Kavşağı projesinin üst bölgesi bayramdan önce hizmete girmesi planlanıyor. Hummalı bir çalışmanın devam ettiği kavşak teknik bir sorun çıkmazsa bayramda hizmet verecek.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Sarıkız Kavşağı yıl sonunda tamam!

Alaşehir’de sürücülerin kabusu haline gelen Sarıkız Kavşağı’nda yaşanan kazaların önüne geçebilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

Manisa Sarıkız Kavşağı'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de trafik kazalarının önüne geçebilmek için hayata geçirmeyi planladığı Sarıkız Kavşağı’nın temelini attı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Batman havalimanı kavşağındaki 100 dönümlük arsa ne olacak?

Havalimanı kavşağındaki 100 dönümlük arsanın eğitim kompleksine dönüştürülmesi için İl Genel Meclisinden karar bekleniyor. Vali Azmi Çelik, “İl Genel meclisinden onay alırsak bu alanı eğitim kompleksine dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Denizli Üçgen Kavşağı Projesi 2016'da başlıyor!

Denizli'de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak Üçgen Kavşağı Projesi'ne 2016 yılında başlanacağını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatacak dev bir proje daha açıkladı.

Goodyear Kavşağı ne zaman açılacak Haberi

Goodyear Kavşağı ne zaman açılacak


Kavanlar İnşaat, hem hastane, otel AVM, kongre merkezi bulunan Symbol Kocaeli'ye ulaşımın kolaylaşması, hem D-100'de trafiğin rahatlaması hem de MOBESKO, Metro gibi tesislere ulaşım için köprülü kavşak yapımını taahhüt etmişti. Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat arasındaki protokole göre yapılacak olan Goodyear Kavşağı ve yan yolların önce çalışması tamamlandı. Kavanlar'ın 24 milyon lira harcayarak inşa edeceği köprülü kavşağın temeli bugün saat 14.00'te atılacak. Temel atma törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katılacak. 


Kocaeli...