02 / 05 / 2024

google bina inşası san francisco

google bina inşası san francisco

Google, San Francisco Körfezi'nde dev bir bina inşa ediyor. Google'ın hakkında bilgi vermediği ve gizlilik içinde yürütülen inşaatın, 2009'da patenti alınan bir projeye ait olduğu öne sürüldü..

Deprem bölgesinde inşası devam eden 16 bin binanın yüzde 98'i için yıkım kararı!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden sonra ağır hasar alan çok sayıda bina yıkılacak. Yıkılacak yapılar arasında henüz inşası tamamlanmamış binalar da bulunuyor.

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

Ordu kıyılarındaki yüksek katlı bina inşalarına son!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belde Evler örneğinde olduğu gibi kıyılar yargı kararıyla koruma altına alındı. Buna göre kıyılarda yüksek ölçekli bina inşasının önüne geçildi. 

Google 20 bin yeni konutun inşasına başlıyor!

Google, merkezinin bulunduğu San Francisco’da yaşanan konut krizini çözmek için 1 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 1 milyar dolarlık yatırımla 20 bin yeni konutun inşasına başlayacak.

Gazze'de BAE finansıyla 4 yeni okul inşasına başlandı!

Birleşmiş Milletler, Filistinli Mültecilere Yardım Ajansının (UNRWA) Gazze'de Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) finansıyla 4 yeni okul inşasına başladığı bildirildi.

Doğu'nun yeniden inşasıyla ilgili istişareler devam edecek!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: "Sadece Ankara'da değil, bölgede de bu istişarelere devam edeceğiz. Herkes görüşlerini dile getirecek ve yeniden bölgenin imar ve inşası ile ilgili sürece dahil edeceğiz" dedi.

Manisa Şehzadeler'de apartman inşası sırasında kaza meydana geldi!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde inşasına başlanan apartmanın temel kazısı yandaki binaya zarar verdi. Vinçle desteklenen apartman belediye ekiplerince boşaltıldı, bina ise mühürlendi.

Bina inşaat maliyeti ne kadar oldu?

Bina inşaatı maliyet endeksi bir önceki çeyreğe göre %0,3 azaldı. TÜİK tarafından Bina İnşaatı Maliyet Endeksi, IV. Çeyrek verileri açıklandı.

Bina inşaatı maliyet endeksi Ekim-Aralık 2015!

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), verileri 3 ayda 1 olarak Tüketici Hakem Heyeti tarafından açıklanıyor. İşte bina inşaatı maliyet endeksi Ekim - Aralık 2015 verileri..

Bina inşaatı maliyeti yüzde 0,3 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2015 yılı 4. çeyrek verilerine göre bina inşaatı maliyet endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,3 azaldı.

Pendik Müftülüğü'ne ek bina inşa edildi!

İlçeye birçok okul, aile sağlığı merkezi, ibadethane kazandıran Pendik Belediyesi, Pendik Müftülüğüne de ek bina inşa etti. Ayrıca hayırseverler ya da dernekler tarafından yapımına başlanan ancak bitirilemeyen yurtlar ve ek binaları da tamamlanıyor.

Kepez'de inşası süren 11 ayrı proje incelendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, inşası süren 11 ayrı projeyi 8 saat gibi kısa sürede inceleyerek eksiklerin giderilmesi için talimat verdi

Şanlıurfa Haliliye kültür ve taziye evi inşasında sona gelindi!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Tekerli kırsalında 320 metre kare kapalı alanda yapılan kültür evi inşasında sona gelindi.

google bina inşası san francisco Haberi

google bina inşası san francisco
Google, San Francisco Körfezi'nde dev bir bina inşa ediyor. Google'ın hakkında bilgi vermediği ve gizlilik içinde yürütülen inşaatın, 2009'da patenti alınan bir projeye ait olduğu öne sürüldü. San Francisco Körfez Bölgesi'nde dev bir platform üzerinde inşa edilen yapı, bir veri merkezi. Su üzerinde yüzecek olan veri merkezi, soğutma için deniz suyu kullanacak. 
Yeni...