09 / 05 / 2024

Google Earth yenitepe kadıköy

Google Earth yenitepe kadıköy

İstanbul’un kentsel dönüşüm merkezi Fikirtepe’de yapımı süren Yenitepe Kadıköy projesi, inşaat sektöründe son dönemde uygulanmaya başlanan yeni bir sistem ile satış ofisini müşterisinin ayağına götürüyor.

Sayıştay: İmar barışında uydu görüntüsü doğru sonuç vermez!

10 milyon 79 bin vatandaşın yararlandığı imar barışı ile ilgili Sayıştay tarafından yayınlanan raporda, imar barışında uydu görüntüleri için ortofoto ya da Google Earth gibi programların kullanıldığını ve bu programların doğru sonuç vermediği belirlendi.  

İmar barışından faydalanan binalara Google Earth denetimi! Yeterli olmadı!

Sayıştay raporunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüklerinin imar barışından faydalanan binaları uydu görüntülerinden, ortofoto ya da Google Earth gibi programlardan incelediği kaydedildi. Uydu görüntüleri ise binanın kat sayısı ya da iç mekanlarındaki değişiklikleri yansıtmadı ve denetimle

Rıza Bey Apartmanı'nın müteahhidinin yalanını Google ortaya çıkardı!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın müteahhidi Hasan Hüseyin Özkan verdiği ifadede, binanın altında daha önceden spor salonu olduğu ve bu dönemde kolonların kesildiğini iddia etmişti. Özkan'ın bu yalanı Google Earth'te yapılan incelemeler sonucunda ortaya çıktı.

Yerli Google Earth’te sona yaklaşıldı!

Bu yılın sonunda tamamlanacak olan yazılımla Türkiye coğrafi ortamdan güncel görüntülerle izlenebilecek. Yazılım Google Earth işlevine sahip olacak.

Bakan Işık Silikon Vadisi'nde Körfez Köprüsü'nü seyretti!

Bakan Işık ve beraberindeki heyete, dev ekranda Google Earth uygulamasında İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatının yapılacağı yer ile Gebze'de yapılacak Muallim Köy Bilişim Vadisi gösterildi.

3DKonut.com proje maketini cebe sığdıran sanal gerçeklik oldu!

Markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, Google Earth tabanlı sistemi üzerinde sergileyen 3DKonut.com, proje maketini inşaat patronlarının ve de satış temsilcilerinin cebine sığdırdı.

Yenitepe Kadıköy'de 438 bin TL'ye! Faizsiz ödemelerle!

1.100 daireden meydana gelen Yenitepe Kadıköy projesinde daire seçeneklerinin fiyatları 438 bin TL'den başlıyor. 24 ay sonra teslimlerin yapılacağı projede faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor.

Yenitepe Kadıköy Rezidans satış ofisi!

Yenitepe Kadıköy Rezidans satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplamda 1.100 adet daireden meydana gelen Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy Evleri'nde satış süreci devam ediyor.

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy Residence!

Daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy Residence 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.

Yenitepe Kadıköy iletişim bilgileri!

Yenitepe Kadıköy projesinde daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. İşte Yenitepe Kadıköy iletişim bilgileri...

Yenitepe Kadıköy ödeme seçenekleri!

Yenitepe Kadıköy ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy projesi 24 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası ile inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy güncel fiyat listesi!

Yenitepe Kadıköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 1.100 tane daire yer alıyor. İşte Yenitepe Kadıköy güncel fiyat listesi...

Google Earth yenitepe kadıköy Haberi

Google Earth yenitepe kadıköy

İstanbul’un kentsel dönüşüm merkezi Fikirtepe’de yapımı süren Yenitepe Kadıköy projesi 21 katlı dört ayrı bloktan oluşuyor. Projede, büyüklükleri 67 ila 250 m2 arasında değişen, 1+1’den 4+1’e kadar farklı tipte toplam 1.100 daire yer alıyor. Konut, ofis ve ticari alanları içeren Yenitepe Kadıköy, inşaat sektöründe son dönemde uygulanmaya başlanan yeni bir sistem ile satış ofisini müşterisinin ayağına götürüyor. Projenin bilgisayarda hazırlanan 3 boyutlu birebir modelinin Google Earth üzerinde konumlandırılmasıyla gerçekleştirilen uygulamada kullanıcılar, Yenitepe Kadıköy’ün inşaat alanına ve satış ofisine gitmeye gerek duymadan, projeyi oturdukları yerden gezebiliyor.

Müşterilerine sundukları yenilik hakkında bilgi veren Yenitepe Kadıköy Pazarlama Müdürü Bahar Uysal, “Yoğun iş temposu, zamansızlık, şehir dışından gelenler için mesafe gibi farklı nedenlerden ötürü müşterilerimizin her fırsatta satış ofisimizi ziyaret etmesi mümkün olamayabiliyor. Bu...